Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bebekli Anne İçin Hayatı Kolaylaştıran Ürünler

Yepyeni bir heyecan ve bambaşka hisler, peki bebekli anne için hayatı kolaylaştıran ürünler hangileri?

Yepyeni bir heyecan ve

Anne adayları için doğum öncesi aylar yoğun bir heyecanı da beraberinde getirir. Yeni doğacak bebeğin odası ufak ufak hazırlanır, biberonlar alınır, hastaneden çıkışta kullanılacak sete kadar birçok ürün düşünülür bu dönemde. Ancak şu da bir gerçektir ki ihtiyaç listesi genelde azalmak yerine artar.

Eksikler veya eksik olduğuna inanılan ürünler ayrı bir telaş konusu oluşturur. Yepyeni bir heyecan ve bambaşka hisler, peki bebekli anne için hayatı kolaylaştıran ürünler hangileridir? İşte yanıtlar.

Bebekli Anne İçin Hayatı Kolaylaştıran Ürünler

Bebekli Anne için Hayatı Kolaylaştıran Ürünler Hangileri?

 

Bebekli anne için hayatı kolaylaştıran ürünler temelde kulaktan dolma bilgiler nedeniyle uzun listeleri beraberinde getirir. Gerçekte ise kapsam sanıldığı kadar uzun ve maliyetli değildir. Bebekli anne için hayatı kolaylaştıran ürünler dendiğinde öne çıkanlar arasında beşik gelir.

 

Odanızda, yatağınızın yanında yer alacak olan bebek beşiği ile rahatlık yüksek noktaya taşınır. Zira bebeğiniz hem yanınızdadır hem de ayrı bir yatakta olacağı için siz de kendi yatağınızda rahat uyku uyuyabilirsiniz. Genelde ilk altı aya kadar kullanıldığını belirtelim.

 

Bebekli anne için hayatı kolaylaştıran ürünlerden bir diğeri görüntülü telsizdir. Görüntülü telsiz sayesinde uyuttuğunuz bebeğinizi ev işleri yaparken duyabilirsiniz. Görüntü özelliği sayesinde görebilirsiniz. Her anne bebeğini merak eder ve böylelikle eksiksiz bir takip sağlarsınız.

 

Ana kucağı, annelerin hayatını kolaylaştıran ürünler arasında ön sıralarda bulunur. Kullanımı pratiktir ve bebeğiniz uyanıkken içine koyabilir, eğer sallama özelliği varsa uyumasının da daha kolay olabileceğini bilirsiniz.

Ana kucakları, belirli bir süre kullanılır ve görevleri tamamlandığında kaldırılırlar, bu tür ürünleri satın almak yerine bebeği büyümüş yakınlarınızdan da isteyebilirsiniz.

Bebekli Anne İçin Hayatı Kolaylaştıran Ürünler

Sadece Biberon Yetmez!

 

Biberon, anneler için olmazsa olmazlar arasında. Bu noktada biberonla birlikte bir de biberon sterilize makinesi gerekir. biberon sterilize makinesi, bebeğinizin biberonla beslenmesi gerektiğinde işlevsel bir temizlik ve hijyen çözümü sağlar.

 

Bebekli anne için hayatı kolaylaştıran ürünler hangileridir sorusuna bir diğer yanıt da şüphesiz burun temizleme aspiratörüdür.

Yeni doğan bebeklerde yaygın olarak karşılaşılan burun tıkanıklığı sorununa çözüm getiren burun temizleme aspiratörü, kolay ve rahat nefes almasına odaklanan basit bir üründür.

 

Yeni Doğan Bebek İçin Sağlıklı Ürünler Hangileri?

 

Yeni doğan bebek için sağlıklı ürünler hangileridir diye araştırmalar yapıyor olabilirsiniz. Bu kapsamdaki en çok dikkat çeken yanıt bebek odası için buhar makinesidir.

Doğalgazlı evlerde özellikle daha kuru olan hava, ayrıca yeterince cam açılmadığında da benzer özellikler gösterir. Bu tür yaşam alanlarında buhar makinesi, daha rahat nefes almayı esas alır ve ağırlıklı olarak da uyku öncesinde kullanılması önerilir.

 

Tabii ki bir ateş ölçer, olmazsa olmazlar arasındadır. Bebekli aile ihtiyaç listesi için eksik edilmemesi lazım. Bu noktada bebekleri huzursuz edebilecek, çok ışıklı ve çok sesli cihazlar yerine daha sade ve güvenilir markalara dair ürünler tavsiye edilir.

 

Sling veya kanguru adı verilen ürün, annelere büyük kolaylık sağlar. Ek olarak güvenlik ekipmanları dediğimiz dolap köşesine yapıştırılan bantlar, vb. ürünler de mutlaka listenizde yer almalıdır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti