• Haberler
  • Asayiş
  • Belediye Başkanı'nın Oğlu Cinsel Saldırı Nedeniyle Cezaevi'nde

Belediye Başkanı'nın Oğlu Cinsel Saldırı Nedeniyle Cezaevi'nde

Afyonkarahisar'da bir Belediye Başkanı'nın oğlu, cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanarak Cezaevi'ne gönderildi.

Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun oğlu, cinsel istismar suçundan Cezaevi’ne girdi.
Edinilen bilgiye göre, Dinar Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun oğlu, bir kadının şikayeti üzerine “cinsel istismar” suçundan tutuklandı. Yapılan ilk sorgusunun ardından Belediye Başkanı Topçu’nun oğlu, tutuklanarak Cezaevi’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

DAHA ÖNCE DE TRAFİK KAZASI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Dinar Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun oğlu geçtiğimiz Mayıs ayında Dinar ilçesinde yaşanan ölümlü trafik kazası ile gündeme gelmişti.
23 Mayıs 2025 sabahı Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde yaşanan trafik kazasında astsubay bir kamu görevlisinin içinde bulunduğu araçla başka bir otomobil çarpıştı. Kazada, astsubayın eşi ağır yaralandı ve beyin kanaması geçirdi. Tedavi için Denizli’ye kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen hayati tehlikeyi atlatamadı. Kazadan sonra çarpışmaya neden olan araçtaki sürücü ve yolcunun olay yerinden kaçtıkları tespit edildi. Saatler sonra Emniyet’e giden Dinar Belediyesi’nin 2 zabıta personeli Mert Çağrı Tınastepe ve Celil Yılmaz, kazayı kendilerinin yaptığını iddia etti. Ancak kamera görüntüleri ve parmak izi incelemeleri sonucunda bu kişilerin kazaya karışan araçta bulunmadığı ortaya çıktı. Kazaya karışan şahısların kıyafet değiştirerek olay yerinden kaçtıkları ve zabıta personelinin bu kıyafetleri giyerek suçu üstlenmeye çalıştıkları tespit edildi. Emniyet ekipleri detaylı kamera analizleri ve parmak izi incelemeleriyle gerçeği ortaya çıkardı. Yürütülen titiz soruşturma sonucunda kazayı yaptığı belirlenen Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu’nun oğlu, Antalya’da yakalandı. Emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonla Antalya’da gözaltına alınan Topçu, Dinar’a getirildi ve verdiği ilk ifadede kazayı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Ancak olayın üzerinden zaman geçtiği için alkollü olup olmadığı kesin olarak tespit edilemedi. Mahkemeye çıkarılan Belediye Başkanı’nın oğlu hakkında yurt dışına çıkış yasağı konularak, yargılamaya devam edildi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme