Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Başkanı Zeybek’e 3×3 teşekkürü

Belediye Başkanı Zeybek’e 3×3 teşekkürü

Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, Zafer Meydanı’nda yapılan 15 Temmuz 3×3 Basketbol Turnuvası için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti

 

Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği ile birlikte gerçekleştirilen 15 Temmuz 3×3 Basketbol Turnuvasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Belediye Başkan Yardımcı Murat Öner’in de hazır bulunduğu ziyarette; Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, İl Hakem Kurulu Üyeleri Ahmet Sarlık, ve İsmail Yurdunuseven, katkılarından dolayı Başkanı Zeybek’e plaket takdim etti.
Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale yapılan ’15 Temmuz 3×3 Basketbol Turnuvası’na dair bilgiler vererek; “Büyük ilgi gören organizasyonumuza 10 ve 50 yaş arası 176 sporcu katıldı. Katılımcılar ve aileleri sizlere oldukça minnettar. Bizlere böyle bir imkân sağladığınız için teşekkür ediyoruz. Sizin de desteğiniz ile gençliğimizi sporla buluşturduk. Bütün ekibiniz bizimle çok ilgilendi, Allah razı olsun. Başta siz değerli belediye Başkanımız olmak üzere tüm ekibinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Zeybek, spor organizasyonlarına destek vermeye devam edeceklerini, gençleri spora teşvik etmek için tüm imkânları seferber etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Zeybek, “Amatör spor kulüplerine malzeme yardımı gibi desteklerin yanı sıra belediye olarak güçlü kadromuzla, Afyonkarahisarımızın spor şehri olması için elimizden gelen her şeyi yapıyor, yatırımlarımız da sportif faaliyetlere oldukça önem veriyoruz. Bu hassasiyet ile yaptığımız çalışmalar neticesinde birçok profesyonel kulüp şehrimizi kamp noktası olarak tercih ediyor. Bu durum bizleri gururlandırırken azmimizi de artırıyor. Şehrimizi, spor şehri yapma gayretlerimiz sürerken gençleri de spora teşvik etmek amacı ile farklı alanlarda turnuvalar düzenliyoruz. Afyonkarahisarımızı her alanda şaha kaldırmak adına çalışmalarımız sürecektir, gençlere destek bizden başarı onlardan. Bu yolda bizlere destek veren Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı ve Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale’ye de nazik ziyaretleri nedeni ile teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda Demirkale, Zeybek’e teşekkür plaketi verdi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi