Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye Çalışanlarını Enflasyona Ezdirmeyeceğiz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçimi kazanması halinde Belediye çalışanları arasında en düşük maaş oranının 35 bin TL olacağını belirtti. Karataş, “Belediye çalışanlarını enflasyona ezdirmeyeceğiz.” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, göreve seçilmesi halinde Belediye çalışanlarının mağdur olmayacağını belirtti.
“ÇALIŞANLARA EN DÜŞÜK 35 BİN TL VERECEĞİZ”
Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, başkan seçilmesi halinde belediye çalışanları arasında en düşük maaşı 35 bin TL yapacağını ifade etti. Adaletin önemine vurgu yaparak belediye kaynaklarının doğru kullanılması gerektiğini ve çalışanlara emeklerinin karşılığını gerçek manada verilmesinin önemli olduğunu belirten Karataş, “Açıkça ifade etmeliyim ki kendi çalışanlarının sıkıntısını kaldırmayan bir belediye kendi memleketinden de sıkıntıyı kaldıramaz, problemlerini çözemez. Bundan dolayıdır ki belediye başkanı olduğumuz takdirde çalışanlarımızın en düşük maaşını net 35 bin lira yapacağız. Çalışanımızı enflasyona asla ezdirmeyeceğiz. Bunun buradan müjdesini vermek isterim.” ifadelerini kullandı.

Belediye çalışanlarını enflasyona ezdirmeyeceğiz
“DAİMİ İŞÇİLERİN MAĞDURİYETLERİ GİDERİLECEK”
Afyonkarahisar Belediyesi daimi işçilerin 3 yıldır mağdur edildiğini de söyleyen Karataş, “Maaş artışları yeterli düzeyde yapılmadığı için işçilerimizin maaşları enflasyonun altında kalmıştır. İktidar Belediyesi Belediye-İş Sendikası üyelerine kendi sendikaları olan Hâk İş Sendikasına geçmedikleri için dolaylı yönden mobbinge uğratmıştır. Biz bu adaletsizliğe son vereceğiz. Belediye-İş Sendikası üyesi kadrolu işçiler emek ve alınteri olan gerçek ve hak ettiği maaşları hemen alacaklar. Yine bu süreçte sürgün gönderilen personellerimiz oldu. İnşallah onları da göreve gelir gelmez kendi görev yerlerine geri döndüreceğiz.’’ dedi.
BELEDİYE, SENDİKA VE İŞÇİ UYUM İÇERİSİNDE OLACAK
Belediye, işçi ve sendikanın uyum içerisinde olacağını ve çalışanın hakkını üstün tutarak karar vereceklerini dile getiren Başkan Adayı Karataş, “Belediyemiz bünyesinde çalışan işçiler ve bağlı oldukları sendika ile sürekli istişare ve işbirliği içinde olacağız. Bizim öncelikli anlayışımız sürdürülebilir bir yönetimdir. Tüm kararlarımızı ortak akılla ve birlikte çözümü gaye edinerek alacağız.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti