Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye satranç severleri yine unutmadı

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü online şekilde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası düzenliyor

 

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, pandemi nedeniyle evlerinden çıkamayan Afyonkarahisarlı çocuk ve gençlerin; her yıl düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası heyecanını bu yıl da yaşayabilmeleri amacıyla online bir turnuva düzenliyor.
Turnuvaya katılmak isteyen çocuklar için katılım şartları da açıklandı. Buna göre, turnuvaya TSF Lisansına sahip 2020-2021 yılı vizesi yapılmış 2003-2014 yılları arasında doğan ve Lisans ili Afyonkarahisar olan sporcular katılabilecek. 3 Farklı kategoride gerçekleştirilecek olan turnuvada 10 yaş ve altı kategorisi 2011-2014 yılları arası ve doğan sporcular, 14 yaş ve altı kategorisi 2010-2007 yılları arası ve doğan sporcular, 18 yaş ve altı kategorisi 2006-2003 yılları arası ve doğan sporcular turnuvada mücadele edecek.
Sporcular www.chess.com adresinden ücretsiz olarak kullanıcı adı oluşturduktan sonra veya var olan kullanıcı adları ile www.afyonkarahisar.tsf.org.tr adresinden çevrimiçi kayıt yaptıracaklar. Çevrimiçi kayıt sırasında, sporcuların www.chess.com’da oluşturdukları kullanıcı adlarını yazmaları zorunludur.
Uygun olmayan kullanıcı adına sahip olan sporcuların kayıtları silinecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti