Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BELEDİYEDEN ESNAF VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI

Afyonkarahisar Belediyesi, Büyük Taaruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden Kurtuluşunun yıl dönümü  etkinlikleri kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak, bayram sevincine ve coşkusuna ortak oldu.

Afyonkarahisar Belediyesi, Büyük Taaruz

Afyonkarahisar halkının 26-30  Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları öncesinde ev ve işyerlerinin bayraklarla donatılmasını hedeflediklerini ve bu amaçla bayrak dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Mehmet Zeybek; “Milli ve manevi değerlerimize verdiğimiz öneme dikkat çekmek amacıyla zabıta ekiplerimiz  esnafımıza ve vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye etti. Bizde şehrimizin önemli noktalarını şanlı al bayrağımızla donattık. Şehrimizde bayram coşkusunun hissedilmesi amacıyla iş yerleri ve evler de bayraklarla süslendi. Afyonkarahisar’ın Kurtuluş günü, Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. Yılı ve Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük bir gurur ile kutluyoruz.” dedi.

Esnaf ve vatandaşlar, Türk Bayrağı hediyesi karşısında memnuniyetlerini dile getirerek, Afyonkarahisar Belediyesine teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti