Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’den esnafa maddi yardım

Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı

Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile genelge kapsamında uzun süredir kepenkleri kapalı olan restoran, çay ocağı, lokanta ve paket servisi yapan işletmelere bin TL nakdi destekte bulunacak

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “İşyerini kapatan kiracılardan 6 ay boyunca kira almayan, su faturalarında yüzde 25 indirime giden, servis araçlarından vize ücreti almayan, 12 bini aşkın ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi dağıtan, yol ve kaldırım harcamalarından katılım payı almayan, karantina sürecini evinde geçiren ailelere C vitamini desteğinden bulunan, mahallelerde yaptığı dezenfekte çalışmalarıyla salgınla mücadele eden, bu süreçte dağıttığı mamalarla sokak hayvanlarını unutmayan, okullar kapalı olmasına rağmen öğrencilere burs desteğini kesmeyen, dağıttığı tabletlerle uzaktan eğitime destek olan Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de salgın nedeniyle genelge kapsamında kepenkleri kapanan esnafa 1000TL’lik nakdi destekte bulunacak. Destek verilecek esnaflar, ESOB tarafından belirlenecek.” denildi.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB)’u ziyaret ederek, pandemi dolayısıyla genelge kapsamında işyerlerini kapatmak zorunda kalan ve paket servis yapan işletmelere bin TL destek vereceklerini açıkladı.
“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Esnaf ve sanatkarın her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Zeybek, pandemi döneminde işyerlerini durdurmak zorunda kalan işletmelere destek olacaklarını ifade ederek, “2019 yılı sonunda ülkemizde görülmeye başlanan ve halen devam eden Kovid-19 salgınından dolayı zor duruma düşmüş ve genelge sonrası işini kapatmak zorunda kalmış işletme sahibi küçük esnafımızın her zaman yanındayız. Bu dönemde yine esnafımıza nefes olsun diyerek maddi destek vermeyi düşündük. Oda başkanlarımızla birlikte belirleyeceğimiz arkadaşlarımıza maddi desteğimiz olacak. Zor günler atlatıyoruz. Kolay değil işini ve aşını kaybeden arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. Şunu iyi bilsinler ki belediye olarak her zaman yanlarındayız. Rabbim en kısa sürede Kovid-19 salgınından ülkemizi ve tüm insanlığı ve esnafımızı kurtarsın.” dedi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti