Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediyenin patronu Afyonkarahisar halkı olacak”

“Belediyenin patronu Afyonkarahisar halkı olacak”
“Belediyenin patronu Afyonkarahisar halkı olacak”

“MUHTEŞEM BİR AFYONKARAHİSAR İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, “Halkımız ile birlikte yapacağımız çok iş var. Sorunlarımızı el birliğiyle ve fikir birliğiyle aşacağız. Bu bizim başlıca prensiplerimizden biri olacak. Bunun için de halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Belediyenin patronu halktır. Halkımız ile beraber, onların gönlüne girerek, onların gönlündeki belediyecilik anlayışını AK Partimizin belediyecilik vizyonuyla birleştirerek inşallah geçmişte olduğu gibi hep birlikte en güzel hizmetleri şehrimize kazandıracağız. Muhteşem bir Afyonkarahisar için yola çıktık. İnşallah hep birlikte ve birlik içinde bu seçimi kazanacağız.” ifadelerini kullandı.
“MAHALLELERDE BELEDİYE NOKTASI OLUŞTURACAĞIZ”
“Allah nasip ederse ve halkımız bize bu görevi layık görürse, herhangi bir yatırım ya da hizmet söz konusu olduğunda bunu halkımızla istişare ederek yapacağız, halkımızın görüşlerini doğrudan alabileceğimiz imkanları onlara sunacağız” diyen Zeybek sözlerine şöyle devam etti:
“Halkımız bunu istiyor mu, isteyenler hangi gerekçeyle istiyor, istemeyenler hangi gerekçe ile istemiyor. Bunun gibi birçok konuda vatandaşlarımızla istişareler edeceğiz, Cumhurbaşkanımızın yaptığı gibi mahalle muhtarlarımızla belirli sıklıkta bir araya geleceğiz, aynı zaman da mahallelerimize hemşerilerimizin fikirlerini aracısız bir şekilde söyleyebilecekleri noktalar oluşturacağız ve onların fikirlerine göre karar vereceğiz.”
“HALKA EFENDİ DEĞİL, HİZMETKAR OLMAYA GELİYORUZ”
Zeybek, “Belediyeye kim gelirse gelsin, kim görüşmek isterse istesin mutlaka bizimle görüşecek, derdi sorunu neyse anlatacak ve orada sorununa çözüm üretilecektir. Kısaca Afyonkarahisar’ı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Biz halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. En önemlisi de biz halkımıza efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya geliyoruz.” dedi.
DOSTLAR MECLİSİ’NE KONUK OLDU
 Ahmet Değer Konya’nın ev sahipliğinde her hafta şehrimizin kıdemli vatandaşlarının katılımı ile gerçekleşen Dostlar Meclisi’ne katılan AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek dün de sabah namazını Türbe Camii’nde kıldıktan sonra cami cemaati ile buluştu. Sabah namazı çıkışı tüm cemaate yapılan simit-çay ikramına katılan Zeybek vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.