Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyespor’dan AFJET’e baklavalı moral ziyareti

Bu haberin fotoğrafı yok
Belediyespor'dan AFJET'e baklavalı moral ziyareti

Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay ve Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Akşab AFJET Afyonspor’a antrenman sonrasında ziyarette bulundu. Belediyespor heyeti, futbolculara ve teknik heyete moral amaçlı baklava ikram etti

Afyon Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan, Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay ve Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Akşab AFJET Afyonspor’u ziyaret etti. Ziyaretin, oyunculara moral olması açısından yapılan bir ziyaret olduğunu belirten Başkan Aydoğan, Voleybol ve Basketbol takımları hakkında AFJET Afyonsporlu oyunculara bilgi verdi.
Aydoğan, “İlimizin takımı olan AFJET Afyonspor’a moral vermek için baklavalı ziyaret edelim dedik. İnşallah bunu da başarmışızdır. Voleybol, Basketbol ve AFJET Afyonspor olarak sezon başında hedefler belirledik. Bu hedeflerimize inşallah Cenab-ı hak ulaşmamızı nasip eder.” ifadesine yer verdi.
SIRADA İSCEHİSARSPOR VAR
Afyonkarahisar’ı il dışında temsil eden bir diğer Bölgesel Amatör Lig takımı olan İscehisarspor’a da ziyarette bulunmak istediklerini belirten Başkan Aydoğan, “Afyonkarahisarımızın bir diğer BAL takımı da İscehisarspor’dur. En yakın zamanda inşallah onlara da bir ziyaret düşünüyoruz. Bunu da gerçekleştirebilirsek moral açısından çok iyi olacak.” şeklinde konuştu.
“BELEDİYESPOR’A
TEŞEKKÜR EDERİZ”
Belediyespor’un yaptığı bu nazik ziyaretten memnun olduğunu belirten AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “Antrenmanımızı ziyaret eden Belediyespor Başkanı Abdullah Aydoğan’a, Voleybol Şube Sorumlusu Burhan Kınay’a ve Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Akşab’a tatlı ikramıyla gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Gerek maçlarımıza gösterdikleri ilgi ve destekleri, gerekse bizim onların maçlarına giderek gösterdiğimiz destek bundan sonra da devam edecek. Voleybol, Basketbol ve futbol takımlarımız inşallah hedeflerine ulaşır. 3 takımın bu alt ligleri hak etmediğini düşünüyorum. Hedefimizin 3 takımında 3’te 3 yapmak, inşallah bunu da gerçekleştiririz.” ifadesine yer verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti