Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediyeyi Eş Başkanla Mı Yöneteceksin?”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal’ı hedef aldı. Arslan, “Afyonkarahisar’daki malum zat belediyeyi eş başkanla mı yönetecek? CHP Genel Başkanının ‘Aman başkanım düzelt sürçülisan ettim.’ sözleri var. Hangisi yalan söylüyor?” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sandıklı ve İhsaniye’de seçim çalışmalarına katıldı. Arslan, memleketi Sandıklı İlçesinde esnaf ziyareti, İhsaniye İlçesin’de de Yaylabağı teşkilatının Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı törenine katıldı.

“GENEL BAŞKANLARI MI BU HANIMEFENDİ Mİ YALANCI?”

Eleştiri oklarını CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal ve CHP Lideri Özel’e yönelten Milletvekili Arslan, “Biri çıkmış ‘Aman başkanım düzelt’ diye beni aradı ‘Sürçülisan ettim.’ dedi. Diğeri çıkmış ‘Sözlerimin arkasındayım.’ diyor ve sonra da kendisine sunulan içerisinde de DEM Partiye kesinlikle tek kelime etmeyeceğini ve kesinlikle eleştirmeyeceğinin garantisinin olduğu bir sözleşmeye imza atıyor. Şimdi soruyoruz Genel Başkanları mı, bu hanımefendi mi yalancı? Bunun takdirini aziz milletimize sunuyoruz. Milletimizi kandıramazsınız, milletimizi aldatamazsınız, milletimize oyun oynayamazsınız.” dedi.

“LGBT’LİLERE DESTEK VERİYOR”

“Afyonkarahisar’da daha düne kadar Türk aile yapısının katili olan LGBT ile oturup kalkan malum hanımefendi bugün ‘Evlatlarınız bize emanet.’ diyor.” diyen Milletvekili Arslan, “LGBT’nin nasıl bir yapı olduğunu bilmeyen yoktur. Erkek erkeğe ve kadın kadına evliliği teşvik eden bu yapı Allah’ın lanetlediği bir yapı olmakla birlikte sapkın bir örgüttür. Bu yapıyı sapkın görmeyen bu zihniyet ‘Evlatlarınız bize emanet’ diyor. Gelecek nesillerimize zehir saçan bir örgüte destek veren bu hanımefendiden idareci değil ancak ve ancak bu zihniyetin içler acısı durumunu yeşerten bir destekçi olur” diye konuştu.

“BELEDİYEYİ EŞ BAŞKANLA MI YÖNETECEKSİN?

Milletvekili Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: “Daha dün Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için DEM Partililerle birlikte yol yürüyen bu hanımefendi, bugün görüyoruz ki asla alamayacağı Afyonkarahisar Belediyesini eş başkanla mı yönetecek? Yönetecek ise kamuoyu bundan neden habersiz? İkinci bir ajandası var da biz mi bilmiyoruz? Belli ki dün DEM Parti’ye verdiği desteği siyasi koşullar dolayısıyla inkâr edenler, bugün de Afyonkarahisar belediyesini eş başkanla yönetmeyi hayal ediyor. Bu aziz millet, daha düne kadar başında örtüsü var diye aşağılayan bu zihniyete asla geçit vermeyecektir.”

“Belediyeyi Eş Başkanla Mı Yöneteceksin”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti