Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berrak Tüzünataç Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın hayatı be kariyeri birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Berrak Tüzünataç Kimdir Ve Kaç Yaşında? Nereli? Tüm bu soruların  yanıtı haberimizde

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, 1984 (39 yaşında) yılında de Yalova’da doğmuştur. İlk ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okuyan Berrak Tüzünataç, lise eğitimini İstanbul Özel Koç Lisesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan güzel oyuncu Tüzünataç’ın babası Yalova’da müteahitlik yapmaktadır. 1999 depreminde babasının yaptığı evlerden bazıları yıkıldığı için, babası 10 gün hapiste yatmıştır.

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde okurken CNN Türk’te staj yapan Tüzünataç, yeni yüzler arayan Elele dergisinde model olarak kariyerine atıldı. Daha sonra Number 1 TV’de haber sunarak ekranlara adım atan Tüzünataç, 2004 sonunda Yılmaz Erdoğan’ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atölyesine katıldı. Ardından Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler filmindeki rol alarak ilk film kariyerini yaşadı.  Aynı yıl, Ödünç Hayat dizisinde tol alan güzel oyuncu daha sonra;  “Elveda Rumeli”, “Bu Kalp Seni Unutur mu?” dizilerinin kadrolarında yer aldı. 2020 yılında “Biz Böyleyiz” filminin hikâyesini yazdı ve filmin başrollerinden birini oynadı.

Kariyerinde birçok dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Tüzünataç, Türkiye’nin sen çok beğenilen kadın oyuncuları arasındadır.