Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş Başkanlık Seçimi Ne Zaman?

Beşiktaş Kulübünde Olağanüstü Genel Kurula az bir süre kalırken, olağanüstü genel kurulun ne zaman yapılacağı, Beşiktaş Başkanlık Seçimi Ne Zaman? Beşiktaş’ta Kongre Ne Zaman Yapılacak? sorularının cevapları araştırılıyor.

Beşiktaş Kulübünde Olağanüstü Genel

Geçtiğimiz günlerde tarihi öne alınan Olağanüstü Genel Kurul toplantısının ne zaman yapılacağı spor kamuoyu ve tüm Beşiktaş camiası tarafından merak edilirken, günler kala adayların yarışı da hızlanmaya başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi yeniden aday olmayacağını ifade etmesinin ardından, kimlerin aday olacağı da merakla bekleniyor. Şuana kadar Serdal Adalı ile Hasan Arat adaylıklarını açıklarken, seçim günü iple çekiliyor.
OLAĞAN İDARİ VE MALİ GENEL KURUL NE ZAMAN YAPILACAK?
Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile ilgili olarak Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada, kulübün 1 Ocak 2022 – 31 Aralık 2022 ve 1 Ocak 2023 – 31 Mayıs 2023 dönemleri Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nın, 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da Akatlar Mahallesi, Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Gelincik Sokak No:2 Beşiktaş İstanbul adresinde bulunan BJK Emlakjet (Akatlar) Spor Kompleksi’nde yapılacağı belirtilirken, 25 Kasım 2023 günü toplantı çoğunluğunun sağlanamaması halinde, ikinci ve son toplantının çoğunluğa bakılmaksızın 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 10.00’da aynı yerde yapılacağı ifade edildi. Toplantıda toplam 17 gündem başlığı bulunuyor.
OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLİ GENEL KURUL NE ZAMAN YAPILACAK?
Beşiktaş Kulübünün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 10.00’da Akatlar Mahallesi, Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Gelincik Sokak, No:2 Beşiktaş – İstanbul adresinde bulunan BJK Emlakjet (Akatlar) Spor Kompleksi’nde yapılacak. 26 Kasım 2023 Pazar günü toplantı çoğunluğunun sağlanamaması halinde; ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 10.00’da aynı yerde yapılacak. Açılış, Toplantı Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Başkan Adaylarının Programlarını Takdimi, Başkan ve Yönetim Kurulu Seçimi ve Kapanış olmak üzere 6 gündem maddesi ele alınacak.

MEVCUT YÖNETİM

Beşiktaş Başkanlık Seçimi Ne Zaman