Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biçer: MHP şiddetten uzak kalacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Biçer: MHP şiddetten uzak kalacak

MHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Biçer, partisinin geçmişte olduğu gibi bugünden sonra da şiddet olaylarından uzak kalacağını kaydetti

MHP’nin demokratik hak ve özgürlüklere sonuna kadar bağlı bir parti olduğunu söyleyen Milletvekili Aday Adayı Ahmet Biçer, şiddet olaylarının kimler tarafınhdan çıkarıldığının herkesçe iyi bilindiğini söyledi.
7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye’yi kan gölüne çevirmek isteyenlerin devreye girdiğini belirten MHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Biçer, halkın sağ duyulu davranması gerektiğini dile getirdi. Biçer; “Türkiye’deki bin yıllık kardeşliği kimse bölemeyecek. PKK terör örgütü yıllardır ülkemizi kan gölüne çevirdi. PKK asla kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz. Bizler kürt kardeşlerimizle asırlar boyunca bu ülkenin milli birlik ve dirliği için mücadele ettik. Bu saatten sonra da bu birliğin bozulmasına izin vermeyeceğiz.” dedi. Belirli çevreler tarafından MHP’nin çatışma ortamına sürüklenmek istendiğini belirten Biçer sözlerine şöyle devam etti: “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğindeki partimizin temsilcileri her zaman şiddetin çare olmadığını vurgulamıştır. MHP demokrasiyi benimsemiş bir partidir. Son dönemde bozkurt işareti yaparak basın kuruluşlarına ve parti binalarına saldıranlar ülkücü değildir. Ülkücü görünümlü şarlatanlardır. Bozkurt işareti yaparak saldıranlar partimizi halkımızın gözünde küçük düşürmek için çaba harcamaktadırlar. Ancak bu çirkin emellerine asla ulaşamacaktır. Türk Milleti ülkücülerin, bozkurtların nasıl insanlar olduğunu gayet iyi bilmektedir.” (Kocatepe Haber Merkezi)