Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bin kişilik grup etkinliklere katılacak

Bin kişilik grup etkinliklere katılacak
Bin kişilik grup etkinliklere katılacak

Şuhut’ta yapılacak olan Zafer Yürüyüşü etkinliklerine bin gencin katılacağının altını çizen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Kılınç etkinliğe katılan 14-29 yaş arası gençlerin yeme içme ihtiyaçlarının karşılandığı gibi ücretsiz olarak otobüs hizmeti de verileceğini aktardı

Afyonkara-hisar Valiliği, Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü ve Şuhut Belediyesi’nin ortak girişimleriyle düzenlenen Afyonkarahisar Zafer Yürüyüşü etkinliği 25-26 Ağustos’ta yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün, Kütahya ve Afyonkarahisar’dan bin kişilik genç grubuyla katılacağı etkinlikler Şuhut girişindeki köprü üzerinde başlayacak.
25 Ağustos akşamı üzeri saat 18.00’de Gar Meydanı’ndan Şuhut’a hareket edileceğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Kılınç, “Şuhut’ta yapılacak etkinliklere katılmak için gideceğiz. Şuhut’un girişindeki köprüden gençlerle birlikte Atatürk Evi’ne kadar yürüyeceğiz. Atatürk Evi’nden Kocatepe Anıtı’na kadar olan yürüyüşe biz katılmayacağız, kafilemizden yürüyüşe katılmak isteyenler katılabilir.” dedi.
14-29 YAŞ ARASI
HERKES DAVETLİ
Etkinliklerde 14-29 yaş arası gençlerin katılabileceğini belirten Kılınç, “Biz, bu etkinliklerde yer alacak 14-29 yaş arasındaki tüm gençlerin yeme içme gibi ihtiyaçlarını karşılayacağız. Etkinliklerde bin genç yer alacak. 14-29 yaş arası tüm gençler etkinliklerimizde yer alabilir. Afyonkarahisar’dan 700 kişilik grupla 15’in üzerinde ücretsiz otobüsle Merkez Gar Meydanı’ndan hareket edeceğiz. 300 civarında da Kütahya’dan gelecek gencimiz olacak. Gençlere tshırt, şapka, Türk Bayrağı vereceğiz.” ifadesini kullandı.
“30 AĞUSTOS’TA
DUMLUPINAR’A GİDECEĞİZ”
Dumlupınar’da yapılacak olan etkinliklere de katılacaklarını belirten Kılınç, “30 Ağustos’ta da Dumlupınar’a yine tüm masrafları karşılayacağımız bir kafile ile gideceğiz. 30 Ağustos sabahı saat 09.30 gar meydanından hareket edilecek. Yine Dumlupınar’a da bin kişilik kafile ile gideceğiz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)