Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım, Başkan Zeybek’ten övgüyle söz etti: “Bir yıl dolmadan mali durumu düzeltmiş, borcu tamamen kapatmış”

TBMM eski Başkanı, son

TBMM eski Başkanı, son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım,
Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in bir
senesi dolmadan mali durumu düzeltecek çok önemli adımlar attığını belirterek, “Borcu
tamamen kapatmış, bundan sonra projelerini seri bir şekilde yapmaya devam edecek” dedi

 

Türkiye Gençlik Vakfı,(TÜGVA) Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen “Gençlerin Kankası Gençlerle Buluşuyor” adlı programa katılmak üzere Afyonkarahisar’a gelen AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“KELİMENİN TAM ANLAMIYLA HİZMET ADAMI”
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Afyon’lu hemşehrilerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ülkemizin gelişimi adına yapmış olduğu hizmetleri eserleri herkes yakinen biliyor. Kelimenin tam anlamıyla hizmet adamı. Allah kendisinden razı olsun, sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah ülkemize daha nice hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.
“GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM”
Eski TBMM Başkanı, son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e hayırlı olsun dileklerini ileten son Yıldırım, “Bu gün üç ayların ilk günü tüm vatandaşlarımızın ve Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimin üç aylarını tebrik ediyorum. Değerli Başkanımız 31 Mart seçimlerinde Afyon’un şehrül emini oldu, Belediye Başkanı seçildi. Önceki Belediye Başkanımızdan bayrağı devir aldı. Afyonkarahisar için yeni projeleri hayata geçirecek. Güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Kendisine üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu.
“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in bir senesi dolmadan mali durumu düzeltecek çok önemli adımlar attığını söyleyen Yıldırım, “Borcu tamamen kapatmış, bundan sonra şehrin daha da güzelleşmesi için, burada yaşayan hemşehrilerin hayatını kolaylaşması için hem çevreci projeler hem alt yapı, hem de üst yapı ve ulaşım projelerini seri bir şekilde yapmaya devam edecek. Belediye Başkanımızın yayındayız. Tekrar Başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.
Ziyarete Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner ile beraberindeki heyet katıldı.