Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir beldeye hizmet gelecekse o belde hükümette olmalıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın
“Bir beldeye hizmet gelecekse o belde hükümette olmalıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yerel Seçimler Aday tanıtım toplantısında açıkladığı seçim manifestosu ve seçim müziklerinin belli olmasının ardından AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven çalışmalarına hız verdi.
ESNAFLA BULUŞTU
Yurdunuseven, ilk olarak sabah saatlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ve il teşkilatı ile birlikte Tuzpazarı, Otpazarı, Bedesten ve Saraçlar çarşılarında esnafları ziyaret etti. Yurdunuseven akşam saatlerinde ise Sülümenli, Değirmen Ayvalı ve Büyükkalecik beldelerindeki seçim bürolarının açılışlarını yaparak sonrasında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
“TARİHİ
TEKRAR YAZALIM”
Büyükkalecik seçim bürosu açılışında konuşan Yurdunuseven, Büyükkalecik beldesinin daha önceki Cumhurbaşkanlığı referandumunda yüzde 98,5 oy ile Türkiye genelinde en fazla oy veren ikinci belde olduğunu ifade ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde de bu tarihi tekrar yazabileceğine inandığını söyledi.
“HÜKÜMET VARSA,
HER ZAMAN HİZMET VARDIR”
Yurdunuseven, Büyükkalecik’te Abdullah Çelik’in ipi göğüsleyeceğini söyleyerek şöyle konuştu:
“Bir beldeye, bir şehre hizmet gelecekse o belde hükümette olmalıdır. Hükümet varsa her zaman hizmet vardır en iyi hizmet vardır. Büyükkalecik beldesindeki Kocatepe yolunu da hükümet yaptı, ortaokulu da hükümet yaptı. Kimse bunları sahiplenmesin. Bizim sözünü verip tutmayanlarla, işimiz yok. Abdullah Çelik yıllarca sendika başkanlığı yapmış yöneticilik deneyimi olan bir adayımız var. İnşallah Büyükkalecik Abdullah hocamızı rekor bir oyla başkan yapacaktır sonrasında da Büyükkalecik hizmet görmeye devam edecek. Başkanımız da arada boşluk dönemi kapatmak için iki katı çalışarak çok güzel hizmetleri beldemize getirecektir.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti