Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir Gelecek”ten Afyonlu sporculara destek

Birevim tarafından hayata geçirilen

Birevim tarafından hayata geçirilen “Bir Gelecek” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afyonkarahisarlı sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteği sağlandı

 

Birevim, Beşeri ve İktisadi Kalkınma (BEKA) Derneği ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde “Bir Gelecek” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteğinde bulunuldu.
Program, heyetin Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i ziyareti ile başladı. Ziyarette Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Derici, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Bilal Şenel hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Vali Çiçek, katkılarından dolayı Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya ve beraberindekilere teşekkür etti.
“SPOR, GELİŞİME KATKI SAĞLAR”
Program daha sonra Vali Çiçek, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Derici’nin da katılımıyla Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulunan Çiğiltepe Spor Salonu’nda devam etti. Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay yaptığı konuşmada “Çocuklarımızın sağlıklı büyüme ve gelişmesinde spor çok önemli bir katkı sağlar. Sadece fiziksel anlamda değil, aynı zamanda ruhsal, bilişsel, sosyal ve kişisel gelişiminde de spor, önemli bir rol oynar. Bu sebeple masa tenisi ekipmanı desteği programımızın 11’incisini Afyonkarahisar’da düzenledik. Sporcularımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Bizlere destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya, Valimiz Gökmen Çiçek’e teşekkür ederim.” dedi.
Tören plaket takdimi ile sona erdi. >> Kocatepe haber Merkezi