Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

"Birbirimize kenetlenmeliyiz"

30 Ağustos Zafer Bayramının

30 Ağustos Zafer Bayramının 95’inci yıldönümü dolayısıyla Korel Termal Otel’de Şehit ve Gazi yakınları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile il protokolü ve işadamlarının katılımıyla Zafer Bayramı Resepsiyonu düzenlendi.
Vali Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, davetlileri salonun girişinde karşılayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.
ORTAK PAYDADA BULUŞMALIYIZ
Resepsiyonda konuşan Vali Tutulmaz; “Değerli misafirlerimiz hepiniz 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonumuz’a hoş geldiniz. Zafer Haftası etkinlikleri çerçevesinde son programımızda yine hep birlikteyiz. Resepsiyonumuza katılıdığınız için herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 1071 bu yana bu topraklarda yaşayan ecdadımız zaman zaman sıkıntılar çekti. Bunun son halkası da Kurtuluş Savaşı ve ondan sonraki yaşanan oldu. Şunu iyi bilmek gerekir ki eğer millet olacaksak ve bu toraklarda huzurlu olmak istiyorsak birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Ortak yönlerimizi bir paydada birleştirip onun etrafında beraber olabilirsek, olası zorlukları ve sıkıntık birlikte gidermiş oluruz. Ayrı kalırsakta sıkıtılarda bir o kadar artar. Sonuç olarak el ele gönül gönüle hareket etmemiz gerekiyor. Bu anlamda hep birlikte bir ve beraber olmak dileğiyle, Rabbimiz böyle sıkıntıları birdaha bizlere yaşatmasın. Herkese sağlık ve huzur dilerken, 30 Ağustos Zafer Bayramınızı canı gönülden kutlarım” dedi.
Konuşmasını tamamlayan Vali Tutulmaz, beraberindeki İkmal ve Garnizon Komutanı Özdemir Şan ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşleri tüm davetlileri masalarında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti