Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birinci lig için en emin adım atıldı

Birinci lig için en emin adım atıldı
Birinci lig için en emin adım atıldı

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler Play-Off Final Etabı’nda mücadele eden Afyon Belediyespor dün Gümüşhane Torul Gençlikspor’la karşı karşıya geldi. 4 set oynanan karşılaşmanın 3’ünü kazanan Afyon Belediyespor grubun en zor takımı Gümüşhane Torul Gençlikspor’u geçti.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor rakibi üzerine ilk sette baskı kurmayı başardı. Rakibinin hücumlarına başarılı bloklarıyla cevap veren Afyon Belediyespor rakibinin sayı almasına engel oldu. Oldukça çekişmeli geçen ilk sette Afyon Belediye üstünlüğü rakibine hiç kaptırmadı. Rakibi Afyon Belediye’ye hep yakın sayılarda kaldı. Set sonunda Afyon Belediyespor 25-22’lik skorla ilk seti kazandı. 1-0
İkinci setin başlamasıyla iki ekipte varını yoğunu ortaya koyarak oynamaya başladı. Setin başında Afyon Belediye yine ele aldığı üstünlüğü set sonuna kadar korudu. İkinci set ilk sete oranla daha çok performansın harcanmasıyla geçti. İzleyenlerinde zaman zaman heyecan dolu anlar yaşadığı bu sette Afyon Belediye üstünlüğünü hep korudu. Rakibinin öne geçmesine hiç izin vermeyen Afyon Belediye setin sonlarına farkı iyiden iyiye artırdı. Afyon Belediye ikinci seti de 25-18’lik skorla kazandı. 2-0
Üçüncü sete iki ekipte hızlı başladı. Afyon Belediye bu seti de kazanarak maçı tamamlamak için çaba harcarken Gümüşhaneliler maçı çevirebilme umuduyla yüklendi. 5-5’den sonra Gümüşhane üstünlüğü sağladı. Afyon Belediye gösterdiği çabalar sonucunda öne geçmeyi başaramadı. Bu setin sonuna kadar iki ekipte kazanabilmek savaştı. Setin sonuna kadar üstünlüğü kaptırmayan Gümüşhane bu seti 25-22’lik skorla kazanmayı başardı. 2-1
Dördüncü set başladığında Afyon Belediye hızını artırdı. Bu seti kaptırması halinde Tai Break seti oynanacaktı. 5. sete işi bırakmak istemeyen Afyon Belediye’nin tecrübeli oyuncuları rakibin savunmasını zorlanarak da olsa geçerek dördüncü seti 25-23’lük skorla kazanmayı başardı. 3-1
Dördüncü setten sonra Final Etabı’nın ilk maçını Gümüşhane Torul Gençlikspor’dan almayı başaran Afyon Belediyespor 1. Lig yolunda en emin adımını atmış oldu.
SEVİNCİ TARAFTARLARLA PAYLAŞTILAR
Güçlü rakibi Gümüşhane Torul Gençlikspor’u 3-1’lik skorla mağlup eden Afyon Belediyespor Voleybol takımı oyuncuları ve Teknik Heyeti galibiyet sevincini Afyonlu taraftarlarla paylaştı. Taraftarlarla birlikte poz veren Afyon Belediyespor Voleybol takımı oyuncularının heyecanı gözlerinden okunuyordu.
Günün ilk maçında Adana Toros BYZ ile Düzce Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçı 3-0’lık skorla kazanan Adana Toros BYZ olurken 4 takımlı grupta liderlik koltuğunun da sahibi oldu.
Afyon Belediyespor Voleybol takımı bugün de saat 12.00’de Düzce Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Afyon Belediyespor’un bu karşılaşmayı kazanması büyük avantaj yakalamasını sağlayacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

 

 

AFYOK da ordaydı

 

Afyon Belediyespor Voleybol takımını desteklemek için Bursa’ya giden AFYOK Taraftar Grubu yaklaşık 20 kişilik bir grupla salondaki Gümüşhaneli yaklaşık 200 kişinin sesini bastırmayı başardı. Afyon Belediyespor’u başarılı bir şekilde destekleyen AFYOK Taraftar Grubu Afyon Belediyespor Yönetimi’nden, teknik heyetten ve oyunculardan takdir topladı

 

Türkiye Voleybol 2. Ligi Erkekler Play-Off Final Etabı’nda mücadele eden Afyon Belediyespor’un Gümüşhane Torulspor’la oynadığı maçta Belediyespor’u desteklemek isteyen AFYOK Taraftar Grubu maçtan önce Bursa’ya ulaştı. Yaklaşık 20 kişilik grupla Afyon Belediyespor’u maçın başından sonuna kadar destekleyen AFYOK Taraftar Grubu bir an olsun desteğini kesmedi. Gümüşhane’yi desteklemek için salona gelen 200 kadar Gümüşhaneli’den daha çok ses çıkaran AFYOK Taraftar grubu 20 kişilik grupla rakip takımı da etki altına başardı.
Maçın tamamlanmasıyla birlikte oyunculara koşan AFYOK’lular onlarla birlikte galibiyeti kutladı. Takım ve taraftar birlikte fotoğraf çektirip birlik beraberlik mesajı vermeyi de ihmal etmediler.
AFYOK Taraftar Grubu maçın sonunda Afyon Belediyespor Yönetim Kurulu ve Voleybol takımı teknik heyetinden verdiği destek için de takdir topladı. (Kocatepe Haber Merkezi)