Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın”

AK Parti Çay ilçe Başkanlığı tarafından partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış teşkilat mensuplarına yönelik ‘Birlik ve Beraberlik’ toplantısı düzenlendi. AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Teşkilatımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın diyorum” dedi

AK Parti’nin Çay İlçesi’nde kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarına yönelik ‘Birlik ve Beraberlik’ toplantısı düzenleyen Çay İlçe Başkanlığı, 1 Kasım seçimleri öncesi birliktelik mesajı verdiler. Çay Taşhan Sarayı’nda düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik’ toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Çelikbaş, son günlerde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu söyledi. Çay ilçe teşkilatının anlamlı bir toplantı düzenlemesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İlçe Başkanı Ali Çelikbaş’ın sözlerine katılarak, “Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz” dedi.
Yurdunuseven şöyle konuştu: “Gerçekten çok anlamlı bir toplantı düzenlenmiş. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarımızla bir aradayız. İlçe başkanımız Ali Çelikbaş’ın yaptığı konuşmaya aynen katılıyorum. Birlik ve beraberliğe son günlerde çok ihtiyacımız var. Fitne ve şer odaklarına karşı birlik olmalıyız. Allah’ın izni ile bugün burada birlikte olduğumuzu görüyorum. Böyle bir toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın diyor, Allah yar ve yardımcımız olsun.” (Kocatepe Haber Merkezi)