Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birliktir İle Varol Arasında Tartışma

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında AK Partili M. Emin Birliktir ile CHP’li Mevlüt Varol arasında tartışma çıktı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Haziran

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından AK Partili Belediye Meclis Üyesi M. Emin Birliktir söz alarak Mayıs ayı toplantısındaki davranışının yanlış anlaşıldığını belirtti. Birliktir, bir misafirinin gelmesi dolayısıyla toplantıdan çıkmak zorunda olduğunu kaydederek Meclis’e karşı aksi bir tavrının bulunmadığını, sığınmacıların Türkiye’deki misafirliğinin bitmesi gerektiğini, ancak bunun koşullarının oluşmasının beklenmesinin uygun olacağını belirtti. Birliktir bu sözleriyle alkış alırken CHP sıralarının alkışlamadığını söyledi.

MEHMET EMİN BİRLİKTİR

 

Birliktir’den sonra CHP’li Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Varol söz alarak Birliktir’in Meclis’ten özür dilemediğini, bu nedenle kendisini alkışlamadığını kaydetti.  Varol’un bu sözlerine karşılık Birliktir,Mevlüt Varol’un daha önce MHP’den BelediyeBaşkanlığı yaptığını hatırlatarak “Aynı bünyede sağ ve sol nasıl oluyor”diye sordu. Varol da kendisinin MHP kökeninin bilindiğine dikkat çekti ve Birliktir’e “Sizin de Doğruyol Partisi ile başlayıp nerelere geldiğinizi biliyoruz” dedi.

Tartışma, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın tüm Meclis Üyeleri’nin milliyetçi ve vatanperver olduğunu vurgulaması ile sona erdi.

mevlut varol