Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Biz Hizmetle Telaşlanırken, Birileri HDP Ne Der Kandil Ne Der Kaygısında”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, kendilerinin hizmet telaşında olduğunu, ana muhalefetin HDP ve Kandil’in ne diyeceği kaygısıyla hareket ettiğini ileri sürdü.

AK Parti Afyonkarahisar İl

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Hüseyin Menteş, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Fatih ve Eşrefpaşa Mahallelerinde gerçekleştirdiği mitingde seçmene hitap etti.

“LGBT’LİLERLE DÜNE KADAR KOL KOLA GEZİP AFYON’DA MİLLİYETÇİLİK YAPIYORLAR”

Başkan Menteş konuşmasında, şunları kaydetti: “Yıllardır Afyonkarahisar’da mahalle mahalle sokak sokak adım atmadığımız yer kapısını çalmadığımız kapı kalmayana dek çalışıyoruz çalışmaya devam edeceğiz. Bizler, gayesi tamamen hizmet olan ve kamu yararına olan bütün hizmetleri getirmenin azmi ile ve inancı ile çalıştık. Bundan sonra da inşallah önümüzdeki beş yıl için belediye başkan adayımız Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’ın hazırlamış olduğu 109 projenin tamamını gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bizim telaşımız hizmet telaşı iken birilerinin telaşı da dem parti ne der HDP’liler ne söyler kandil ne cevap verir kaygısı olmuştur. Bugün geldiğimiz noktada CHP’nin Afyonkarahisar’da DEM Parti ile yüzleşmesi olmuştur. Daha düne kadar TBMM’de HDP’lilerle ve LGBT’lilerle kol kola gezen malum zat bugün Afyonkarahisar’da milliyetçilik yapmaya çalışırken eline yüzüne bulaştırdı. Maske düştü kel göründü.  Bugün bizim sahada karşılaştığımız vatandaşlarımızın bize verdiği mesaj CHP çatısında altında olmaktan utanç duyuyorum mesajı oldu. Gerçekler acıdır ama dününüzü de unutamazsınız. Dün HDP ile kolkola idiniz LGBT ile kolkola idiniz. Peki, kimdir bu LGBT? LGBT denilen çatı erkek erkeğe evliliği kadın kadına evliliği meşru gören bir çatıdır. Kısaca Türk aile yapısının katilidir. Evet, bu katille Afyonkarahisar’ın malum Belediye Başkan Adayı hanımefendi kol kola geziyor. Daha birkaç ay önce onlarla birlikte Türkiye’ye onların meşrulaşması için mesaj veriyor.”

“MİLLET KAVGALARLA MEMLEKET YÖNETİLEMEYECEĞİNİ BİLİYOR”

Başkan Menteş sözlerine şöyle devam etti: “HDP‘yi anlatmaya gerek var mı? Kandil’in siyasi uzantısı, terör örgütünün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki adeta temsilcisi konumundaki bu siyasi parti bu hanımefendi ile daha dün kolkola geziyordu. HDP’liler için çıkarılan fezlekeleri meclis kürsüsünde yırtıp atan bu hanımefendi değil midir? Afyonkarahisar’da milliyetçilik yapmaya çalışan bu hanımefendi değil midir? Afyonkarahisar halkı bunları unuttu mu, birkaç ayda hafızasını mı sildi, yoksa sineye mi çekti! Elbette unutmadı, elbette sineye çekmedi, elbette hafızasını silmedi. Afyonkarahisar halkının kantarı belindedir. Bir tane projesini açıklayamayan bu zaata sandıkta gerekli cevabı verecektir ve her seçim 75 yıldır olduğu gibi yine sandığa gömüleceklerdir. Onların kendi içlerinde yaşadıkları kavga aslında sadece dışarıya vuran, dışarıya yansıyan birkaç olaydan bir tanesidir. Bunlar muhalefetken şu anda bunları yaşıyorsa, ellerine güç geçtiğinde neler yapabileceklerini tahmin bile edemiyoruz. Kavgalarla tartışmalarla kısır döngülerle memleketin yönetilmeyeceğini aziz milletimiz çok iyi biliyor. Bu yüzden milletin bağrından kopan Adalet ve Kalkınma Partisi ile hemşerilerimiz inşallah bu seçimde de sandıkları patlatacak ve bu ülke üzerinde emelleri olan hainlere günyüzü göstermeyecektir.”

“Biz Hizmetle Telaşlanırken, Birileri HDP Ne Der Kandil Ne Der Kaygısında”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti