Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bize Düşen Öğrencilerimizin Yanında Yürümektir”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hedefledikleri lise ve üniversite hayallerine ulaşmak için uğraştıkları süreçte kendilerine düşenin onların yanında yürümek olduğunu söyledi

İl Milli Eğitim Müdürü

Emirdağ İlçesinde okul ve kurum müdürleri ile LGS ve YKS sınavlarına hazırlık ve süreç değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Şube Müdürü Hayati Duman hazır bulundular.

Toplantıda konuşan Müdür Sünnetci, şunları kaydetti: “LGS ve YKS sınavlarına çok kısa bir süre kaldı. Öğrencilerimiz eğitim öğretim süreçleri boyunca gece gündüz demeden hazırlandıkları bu sınavların sonucunda hedefledikleri lise ve üniversite hayallerine ulaşmak için tüm donanımlarını yansıtacaklar. Bizlere düşen görev onların yanında yürüyerek, hayallerini kurdukları ve hedefledikleri eğitim hayatlarında yalnız bırakmamaktır. Gerekli tüm rehberlik ve yönlendirmelerimizi yaparak süreci doğru yönetmeliyiz. Çünkü bizler öğrencilerimizin hedefleri ve hayallerinin gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Bunu da sahada hep birlikte yapacağız.” Toplantı, okullarda devam eden LGS ve YKS hazırlık süreçlerinin tek tek değerlendirilmesi ile sona erdi.

“Bize Düşen Öğrencilerimizin Yanında Yürümektir”