Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizi bizden dinleyin”

“Bizi bizden dinleyin”

Afyonkarahisar’ın her köşesinde Saadet Partisi’nin görüş ve düşüncelerini anlatmaya çalıştıklarını belirten Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, “Yakın zamanda yeni il binamız ile hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız” dedi

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ile Saadet Partisi Afyonkarahisar il yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Saadet Partisi’nin Genel Merkezi’nde ve Milli Gençlik Vakfı’nın değişik kademelerinde görev yaptıktan sonra kendi memleketi olan Afyonkarahisar’da Saadet Partisi’nin bayrağını dalgalandırmaktan mutluluk duyduğunu belirten SP il Başkanı Beytullah Karataş, “Afyonkarahisar’da partimize gösterilen ilgiden son derece memnunuz.” dedi.
SP’nin yeni il binası için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten İl Başkanı Karataş, “Vali Konağı’nın hemen arkasında, Karagözoğlu sokak üzerinde yeni binamızı hazırlıyoruz. Tamirat ve tadilat işlerinin tamamlanmasının ardından Saadet Partisi İl binamız tüm Afyonkarahisarlılar’ın buluşma noktası haline gelecek Hem partililerimizi, hem basın mensuplarımızı hem de tüm hemşehrilerimizi yeni il binamızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.” ifadelerini kullandı.
Saadet Partisi’nin Temel Karamollaoğlu’nun genel başkanlığında tüm Türkiye genelinde büyük bir teveccüh gördüğüne dikkat çeken Karataş, “Bizim vatandaşlarımızdan en büyük dileğimiz, Saadet Partisi’ni Saadet Partisi’nin yetkililerinden dinlemelidir. Partimizle ilgili yayılmaya çalışılan yanlış bilgiler bizleri üzmektedir. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz de Saadet Partisi ile ilgili doğru bilgileri yine Saadet Partililerden almalılar. Akıllarındaki soru işaretlerini, partimizle ilgili fikirlerini bizimle paylaşmalarını istiyoruz. Gittiğimiz her yerde hemşehrilerimize bizi bizden dinleyiniz, bizimle ilgili başkalarının sözlerine itibar etmeyiniz ricamızı hemşehrilerimize iletiyoruz.” diye konuştu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi