Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim kapımız vatandaşlarımıza açık” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Halk
"Bizim kapımız vatandaşlarımıza açık"

Afyonkarahisar Valiliği tarafından Halk Günü Toplantısı düzenlendi. Toplantının ilk bölümüne Vali Yardımcısı Erhan Günay, ikinci bölümüne ise Vali Aziz Yıldırım başkanlık etti. Vali Yıldırım, “Gerek muhtarlarımız, gerekse vatandaşlarımız olsun kendi taleplerini iletmişlerdir. Bu taleplerin tamamından bilin ki benim haberim oluyor. Daha sonrasında arkadaşlarımız aldıkları notları bana getiriyorlar. Gelen notlarla tek tek ilgileniyoruz ve sonrasında da hangi kurumun sizlerin hangi probleminizi halledebileceğine bakıyoruz. Neler yapabiliriz diye onlara kafa yoruyoruz hep birlikte. Burada yazıyorlar ama hiç bir şey çıkmıyor diye de düşünmeyin. Biz bizim elimizden geleni mutlaka ve mutlaka yapıyoruz. Gerekli yerlere iletilmesi gereken konuları mutlaka iletiyoruz ve bunların takiplerini de yapıyoruz. Bundan yana en ufak bir şüpheniz olmasın. Bu toplantılar önemli toplantılardır. Bizim kapımız her zaman sizlere açıktır. Ama böyle belirli günlerde belirli saatlerimizi toplu halde sizlerle görüşmek için kullanabileceğimiz bu tür toplantıları biz önemsiyoruz, kıymetlidir diye düşünüyoruz. Çünkü buraya geliyorsanız mutlaka bize aktaracağınız bir probleminiz var, bir derdiniz var, bir teklifiniz vardır ve hepsi olabilir” dedi.
ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ
Yıldırım, şöyle devam etti:
“Netice itibari ile bu ilde hep birlikte yaşıyoruz ve bu ilde eğer birinin bir problemi varsa devlet eliyle, kamu kurumları ile bizim çözebileceğimiz bir problem varsa o problemle yaşanmaz, o problemin çözülmesi gerekir. Ama bizim elimizden de gelen bir şey yoksa tabii ki o zaman bunu da sizlerle paylaşırız. Niçin elimizden gelmediğini bunun için neler yapmak gerektiğini onları da mutlaka sizlere söyleriz. Ben hepinize tekrar katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımız sunuyorum.”  
YEMENLİ HASTALARDAN JEST
Toplantı sırasında Türkiye Muhtarlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Süleyman Akagündüz söz alarak, Vali Aziz Yıldırım’a teşekkür ederek plaket takdim etti.
Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Yemen’li hastalardan Entesar Ahmed ve Mohommed Saeed, Vali Aziz Yıldırım’ın ilgilerinden dolayı kendilerinin çizmiş olduğu resimleri hediye ettiler.

ÖNE ÇIKAN TALEPLER
Halk Günü Toplantısı’nda söz alan Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği İl Temsilcisi Kemal Baykara, Afyonkarahisar’da sigara ve uyuşturucu ile mücadele edildiğini, ancak tütün ile mücadelede aksaklıklar yaşandığını belirtti. Ayakkabıcılar Çarşısı’nın adeta “Tütüncüler Çarşısı” hâline geldiğini hatırlatan Baykara, şehrin yukarı mahallelerini birbirine bağlayan noktalarda da denetimin artırılmasını talep etti. Vali Yıldırım, konunun hassas olduğunu belirterek “Buradan vatandaşlarımıza çağrı yapıyorum. Çocuklarında bir davranış değişikliği görürlerse bize bildirsinler. Bu bir fişleme değildir. Biz yardımcı olalım” dedi.
CEZAEVİ İSTEMİYORUZ
Karaaslan Köyü Muhtarı İsmail Akarslan da “Bize danışılmadan köyümüzde cezaevi kurulması kararlaştırıldı. Bizim meralarımız vardı, şimdi hayvanlarımızı otlamaya götüremiyoruz. Köyümüze yakın bir fay hattı geçtiği belirtilmesine rağmen cezaevinin orada yapılacağı belirtiliyor. Biz bunu istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti