Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim oyumuzla gelip bizi satanları sandığa gömdük”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Bizim oyumuzla gelip bizi satanları sandığa gömdük”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda Ramazan Bayramının 2’nci günü olan 5 Haziran Çarşamba günü öğleden sonra bayramlaşma programı düzenlendi. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve Ülkü Ocakları İl Temsilcisi Timur Bayram Uslu teşkilatların, partililerin ve katılımcıları bayramını kutladı.
“BİZİM DERDİMİZ VATAN”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili MYK Üyesi Mehmet Taytak, Türk İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı. MHP cephesinde izlenen yerel ve genel politikalar hakkında detaylı bilgiler veren Taytak, “Pençe Harekâtı ile Kuzey Irak’ta v.d bölgelerde Türk askeri aslanlar gibi savaşıyor ve pek çok kardeşimiz de şehit oldu. Ramazan başlangıcında Çalışlar köyünde bir yiğidimiz şehit oldu. Ramazan’ın son günü de Balçıkhisar’da Yasin kardeşimiz şehit oldu. Biz bunları yaşamış bir siyasi partiyiz bize bir zamanlar ‘Kandan besleniyorsunuz dediklerinde biz kandan beslenmediğimizi ifade etmek için izah etmeye çalıştık. Dedik ki bizim derdimiz vatan. Şahsi hesaplarımız yok” dedi.
“MHP TEK BAŞINA İKTİDARA YÜRÜYOR”
50 yıllık tarihinde MHP’de Allah’ın rızasına mazhar olabilmek için bulunduklarını söyleyen Taytak, “Biz MHP olarak hiçbir siyasi partiye ve hiçbir şâhısa benzemeyiz. Biz vefa deriz onlar anlamazlar. Biz vatan deriz onlar anlamazlar. Biz bayrak, biz millet deriz. Sonuna kadar da Allah’ın izniyle bunu söylemeye devam edeceğiz. Bundan sonra ki seçimlerde MHP yerelde tek başına iktidara yürümektedir ve bu yolda devam etmektedir. Biz İhsaniye, Çay, Emirdağ ilçelerimizi kaybettik. Gönül isterdi ki hiçbirini kaybetmeyelim. Ancak bölgesel sıkıntılardan kaynaklanan kaybımız oldu. Gerek Emirdağ Belediye Başkanımız Uğur Kargın beyefendi, gerek İhsaniye Belediye Başkanımız Şaban Çabuk beyefendi, gerekse Çay Belediye Başkanımız Hüseyin Çağrı beyefendi bizim yol arkadaşımızdır. Hepsi şanla şerefle Belediye Başkanlığı yaptılar. Hepsinin alnı açık yüzü aktır” diye konuştu.
“BİZİM OYUMUZLA GELİP BİZİ SATANI SANDIĞA GÖMDÜK”
Afyonkarahisar merkezde Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya’nın MHP’nin gururu olduğunu vurgulayan Taytak, “Merkezde Fatih Çetinkaya kardeşimiz bizim gururumuz, bizim şerefimiz, bizim namusumuzdur. ‘Ben varım diye’ yola çıktı. Allah cümlesinden razı olsun. Çalıştık çabaladık. Gitmediğimiz yer ve belde kalmadı. Cenab-ı Allah bu kadar nasip etti. Ancak MHP eksik değildir. 15 beldemiz üç ilçemiz MHP’li Belediyedir. Bunların içerisinde en önemlisi bizim oylarımızla gelip bizi satan Dinar Belediye Başkanı oldu. Allah’a çok şükür onu sandığa gömdük. Bundan sonra önümüzdeki süreçte orada üç hilalin bayrağı sallanacaktır. Arkadaşımızın biraz beklemesi gerektiği için bekliyor. Fakat orası biline ki MHP’nin Belediyesidir” şeklinde konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti