Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim yerimiz 2.Lig değil, Süper Lig’dir”

AFJET Afyonspor Başkanı Süleyman

AFJET Afyonspor Başkanı Süleyman Karakuş, katıldığı “Futbol Anadolu” programında Kulübün yerinin 2. Lig değil Süper Lig olduğuna dikkat çekti

 

Sosyal medya üzerinden yayın “Futbol Anadolu” isimli kanala canlı yayın konuğu olan AFJET Afyonspor Başkanı Süleyman Karakuş, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kanalın sorularına cevap veren Karakuş konuşmasında, Fenerbahçe maçı ile ilgili, altyapılar, Kocatepe Spor Kompleksi ile oluşan imkanlar hakkında anlatımlarda bulundu.
AFJET Afyonspor’un tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacağına dikkat çeken Başkan Karakuş, “Tarihimizde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Buardan TFF’ye çağrıda bulunuyorum; Ziraat Türkiye Kupası’nda bu tip maçlar İstanbul yerine Anadolu’da oynanmalı. Anadolu seyircisi bu maçları iç saha izleyebilmeli.” dedi.
Altyapı oyuncularının gelişimi ile ilgili olarak Afyonkarahisar’daki tüm spor okullarını birleştirip AFJET Afyonspor Kulübü Derneği çatısı altında birleştirmek istediklerini belirten Başkan Karakuş, “Afyonkarahisar’daki tüm spor okullarımızı dernek çatımız altında birleştirip, BAL’da ve amatör liglerdeki takımlarımızla Afyon kardeşliği oluşturacağız. Afyonumuzu futbol şehri yapmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Kocatepe Spor Kompleksi hakkında verdiği bilgilerden sonra AFJET Afyonspor’un yerinin Süper Lig olduğunu kaydeden Karakuş, “1.000.000 Metrekarelik bir spor tesisi, 17 antrenman sahası, 15.000 kişilik modern bir stadyum bu ülkede hangi kulüpte var. Bizim yerimiz 2.Lig değil, Süper Lig’dir.” şeklinde konuştu.
Karakuş, pandemi nedeniyle deplasmana gidemeyen seyircilere verilen yasağın kalkması için de konuştuğu programda deplasman yasağının artık kalkması gerektiğini ve pandemi ile ilgili bir durum kalmadığını dile getirdi.
Karakuş son olarak futbolun sahada oynandığını ve iyi oynayanın kazandığına dikkat çekti. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi