Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ YİĞİTBAŞI’NDAN ŞOK AÇIKLAMA: “Böcek iddiasıyla ilgili suç duyurusu ve somut belge yok”

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal tarafından gündeme getirilen ‘Belediye’de böcek var’ açıklaması ile ilgili resmi bir suç duyurusu bulunmadığını, aynı zamanda somut bir bilgi ya da belgenin de resmi makamlara ulaşmadığını kaydetti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, “Afyonkarahisar Belediyesi’nde böcek var” iddialarını karşı çok önemli bir açıklama yaptı. Frig Vadisi’nde incelemelerde bulunan Vali Yiğitbaşı, programı takip eden gazetecilerin sorusu üzerine “2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz. Bu iddialara karşın da hala hiç kimseye suçlama yapılmamış. Yani bir suç duyurusunda bulunulmamış, şikayetçi olunmamış” ifadelerini kullandı.
“ŞİKAYETÇİ OLUNMAMIŞ, BU İLGİ ÇEKİCİ”
Konunun ulusal basına yansımasına rağmen resmi bir suç duyurusuna konu olmadığına dikkat çeken Vali Yiğitbaşı, “Ulusal basına bile yansımış. Ancak, kurumlarımızda görüşmelerimiz devam ediyor. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığımız bir inceleme başlattı. Emniyet görevlilerimiz Belediye’ye gitti, incelemede bulundu ve devam ediyor. Ancak hala 2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz. Bu iddialara karşın da hala hiç kimseye suçlama yapılmamış. Yani bir suç duyurusunda bulunulmamış, şikayetçi olunmamış. Bu gerçekten ilgi çekici” ifadelerine yer verdi.
HERHANGİ BİR TUTANAK YOK
Vali Yiğitbaşı, “İddialar üzerine herhangi bir teslim edilen somut bir ses kaydı, görüntü cihazı veya bilgi, belge yok. Herhangi bir tutanak ve rapor tutulmuş olmadığı söyleniyor. Hala savcılığımızın incelemesi devam ediyor. Yakın bir zamanda savcılığımızın da açıklama yapacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti