Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum’dan Jetlere 14 Şubat hediyesi: 2-0

Bodrum’dan Jetlere 14 Şubat hediyesi: 2-0
Bodrum’dan Jetlere 14 Şubat hediyesi: 2-0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen AFJET Afyonspor, ligin 22. haftasında kendi evinde, ligde kalma mücadelesi veren Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u konuk etti. İlk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçın ikinci yarısında Jetler 2 gol bularak maçı 2-0 kazandı. Hanesine 3 puan daha yazdıran Jetler puanını 51’e çıkararak liderlik koltuğunun sahibi olduğunu gösterdi. Hafta sonu deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak olan Jetler bu maçı da kazanarak liderliği açık ara sürdürmek istiyor.
MAÇTAN DAKİKALAR
2. dakikada gelişen Afyonspor atağında sol kanatta topla buluşan Tugay, kale içine doğru orta şut karışımı pasını attı. Top süzüle süzüle kaleye doğru gitti ve auta çıktı.  
15. dakikada gelişen Afyonspor atağında Yasin’le Oltan’ın ver kaçı sırasında Jetler serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Yasin’in şutu barajı geçemezken defans topu uzaklaştırdı.
20. dakikada Afyonspor’un geliştirdiği atakta Nazmi ceza sahası dışında topla buluştu. Nazmi’nin vuruşu az farkla auta çıktı.
23. dakikada Bodrumspor’un geliştirdiği atakta bir serbest vuruş kazanıldı. Topun başına geçen Erçağ çok sert vurdu ve top az farkla auta gitti.
29. dakikada Afyonspor atağında Nazmi sağ çaprazdan kaleyi bir kez daha yokladı. Topu Bodrumspor kalecisi Muhammed kontrol etti.
33. dakikada gelişen Afyonspor atağında top Ersel’in önünde kaldı. Ceza sahası dışında topu kontrol eden Ersel düzgün bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Fakat Bodrumlu kaleci Muhammed topu parmaklarının ucu ile kornere çeldi.
35. dakikada Bodrumspor’un geliştirdiği atakta Mehmet’in sağ kanattan yaptığı şık ortasına; 6 pas üzerinde Şaban dokundu ama Afyonspor kalecisi Bekir topu kontrol etti.
54. dakikada Afyonspor’un geliştirdiği atakta Oltan topu Nazmi’nin önüne bıraktı Nazmi topu ağlarla buluşturdu. 1-0
61. dakikada soldan kanattan gelişen Bodrumspor atağında topla ceza yayı içinde buluşan Erşah’ın bekletmeden yaptığı vuruşu kaleci Bekir mükemmel bir hamle ile topu kontrol etti.
74. dakikada gelişen Afyonspor atağında sol kanatta topla buluşan Yasin, şık ara pası ile topu Nazmi’ye aktardı. Topu alan Nazmi arka direğe ortaladı. Arka direkte topu gelişine kafa ile kaleye gönderen Türker takımının ikinci golünü attı. 2-0
77. dakikada gelişen Bodrum atağında Emre topu ceza alanına ortaladı. Çağrı topu göğsü ile Mehmet’e indirdi. Mehmet’in vuruşu ağlar ile buluştu. Fakat Mehmet’in şutu çektiği anda yan hakemin bayrağı havada olduğu için gol ofsayt gerekçesi ile gol iptal edildi.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda iki ekipte başka gol bulamazken Afyonspor maçtan 2-0 galibiyet ile ayrıldı.

 

STAT: Afyon Zafer Stadyumu
HAKEMLER: Yasin Kol (***), Özcan Genel (***), Abdurrahman Atabay (***)
AFJET AFYONSPOR: Bekir (***), Türker (***), Bayram (***), Yasin (***), Samet (***), Nazmi (****), Ali (***), Tugay ** (Dk 70 Timuçin*), İsmet (***), Ersel*** (Dk 81 Aykut*), Oltan** (Dk 87 Abdulkadir**)
BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Muhammed (*), Erkan (**), Şaban (Dk 68 Çağrı), Emre (**), Mehmet Bağlı (Dk 69 Celal), Erkan (**), Muhammet (**), Emre Balak (**), Orhan (**), Mehmet İncebacak (**), Erçağ (Dk 81 Gökay)
SARI KARTLAR: Ersel, Aykut (AFJET Afyonspor), Emre Şahin, Muhammet (Bodrumspor),
KIRMIZI KARTLAR: Muhammet (Bodrumspor)
GOLLER: Dk 54 Nazmi, Dk 74 Türker(AFJET Afyonspor)