Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BOLGİYSAN’da sermaye artırıldı – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi’nin Nisan
BOLGİYSAN'da sermaye artırıldı

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı toplantılarının birinci birleşimi, İGM Başkanı Salih Sel idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda BOLGİYSAN ile ilgili gündem dışı bir madde görüşüldü. İlgili maddede şu ifadeler kullanıldı:
“İdaremizin yüzde 5 payla ortağı bulunduğu BOLGİYSAN Bolvadin Giyim İnşaat Madencilik Turizm Temizlik Bilgisayar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin 4 Mart 2017 tarihinde yapılan 2016 yılı olağan genel kurul toplantısında 50 bin lira olan şirket sermayesinin 4 milyon liraya çıkarılmasına karar verildiği, 3 milyon 950 bin lira sermaye artırımının ortaklar tarafından makden karşılanacağı bildirilmiştir.”
İLGİLİ KOMİSYONLARA
 SEVK EDİLDİ
Gündem dışı maddede geçen “İl Özel İdaresi’nin 197 bin 500 liralık sermaye artırımına katılması ve iştirak taahhütnamesi tanzim edilmesi” konusu, Plan ve Bütçe Komisyonu, İdari ve Hukuk İşleri Komisyonu, Yatırımlar ve Kararlar Takip Komisyonu’na sevk edildi.
“ÖNCE ÜLKEM” DİYORUZ
Öte yandan, İGM Nisan ayı toplantısının birinci birleşiminde Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak da bir selamlama konuşması yaptı. Parsak, 15 Temmuz 2016’da bir ihanet yaşandığını, bu ihanetten sonra siyaset algılanmasının değiştiğini belirtti. Parsak, MHP olarak “Önce ülkem” ilkesiyle hareket ettiklerini vurguladı.>> Murat ARISOY’un Haberi

 

 

ANAHTARLIK POZLARI

 

İl Genel Meclisi’nde AK Parti tarafından yaptırılan “Kararımız Evet” anahtarlıkları dağıtıldı. AK Partili üyeler bu anahtarlıkla poz verirken, Cumhuriyet Halk Partili üyeler ise Mustafa Kemal Atatürk imzalı anahtarla objektiflerin karşısına geçti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti