Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolu’da ilk maçımızı kaybettik – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bolu'da ilk maçımızı kaybettik

Adıyamanspor’la hazırlık maçında karşılaşan AFJET Afyonspor Bolu kampındaki ilk hazırlık maçını 2-0’la kaybetti

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor Bolu Gerede’de yaptığı hazırlık kampına devam ediyor. Kamp döneminde hazırlık maçlarına da çıkan AFJET Afyonspor Bölgesel Amatör Lig takımlarından Adıyamanspor’la oynadığı maçı 2-0’la kaybetti. Adıyamanspor’un gollerini 3. ve 54. dakikada Tugay kaydetti.
Adıyamanspor’la oynanan hazırlık maçını değerlendiren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü Cevat Macit, “İlk yarıda çok iyiydik. Fakat ikinci yarıda rehavet gibi bıkkınlık gibi ve rakibi küçümseme gibi bir çok nedenden dolayı oyuncularda bir isteksizlik vardı. Bu maç öncesinde 7 kişiyi dinledirdik, 4-5 kişi hiç oynamadı. Mirlan Milli takıma gitti, Onur Güdül’ün dedesi vefat edince İstanbul’a gitti geri geldi. Sağ açık Hakan Doğan çenesinden ameliyat oldu. Gençlere daha çok yer verdiğimiz bir maç oldu.” dedi.
BUGÜN SOMASPOR MAÇI VAR
Somaspor’la bugün hazırlık maçı yapacaklarını belirten Macit, “Bugün saat 16.30’da Somaspor’la hazırlık maçı yapacağız. Grubunun en büyük favorilerinden biri Soma ve bu maç bizim için iyi bir hazırlık maçı, iyi bir ölçü olacak. Yarın ki maça da yine Mirlan ve Hakan’dan yoksun çıkacağız. Ömer Faruk’un dizinde bir hafif bir sakatlığı var ve riske etmek istiyoruz. Yarın ki duruma göre belli olacak.” ifadesine yer verdi.
“İNEGÖLSPOR’LA AFYON’DA
MAÇIMIZ VAR”
Afyonkarahisar’a dönünce 29 Ağustos’ta bir hazırlık maçı yapacaklarını belirten Macit, “29 Ağustos’ta 2. Lig takımlarından İnegölspor’la maçımız olacak. Açılış maçı olarak düşünüyoruz. Yönetim Kurulu’na bu konuyu götüreceğiz.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)