Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin’de kaynaşma yemeği – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bolvadin'de kaynaşma yemeği

Bolvadin Ceza İnfaz Kurumu personeli için moral ve kaynaşma yemeği düzenlendi

Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz ve Cumhuriyet Savcısı Mahmut Akgöl tarafından verilen yemek, Bolvadin Adliye Sarayı Çay Bahçesinde gerçekleştirildi. Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, yaptığı konuşmada, moral ve kaynaşma etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti. Yavuz şunları söyledi:
“Birlikte çok sayıda projeler gerçekleştirdik, bundan sonra da başlatılan projeler yarım kalmayacak. Çözüm odaklı çalışmalarından dolayı Kurum Müdürü Kamil Özdemir ile kişisel yaklaşımları ile hükümlü tutukluların yolunu aydınlatması ve özellikle son zamandaki başarılı hizmetlerinden dolayı kurum psikologu Zümrüt Kaya^ya teşekkür ederim.” Başsavcı Yavuz, Bolvadin Ceza İnfaz Kurumunda birlik ve beraberlik ile yapılan çalışmaların sonuçlarını aldıklarını, geride hoş bir seda bırakmanın önemli olduğunu kaydetti.
Toplantı anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Kaynaşma yemeğine; Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Bolvadin Cumhuriyet Savcısı Mahmut Akgöl, Kurum Müdürü Kamil Özdemir, Kurum 2. Müdürü Ayhan Karabulak, Bolvadin ve Emirdağ Ceza İnfaz Kurumu çalışanları katıldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti