Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozkurt: “Basınımızla uyum içinde çalışıyoruz”

Şuhut ilçesinde yaptığı hizmetleri
Bozkurt: “Basınımızla uyum içinde çalışıyoruz”

Şuhut ilçesinde yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Bozkurt, BİK Müdürü Çalışkan ve Basın Yayın Derneği Başkanı Küçükkurt’tan ilimizdeki ve ilçelerimizdeki gazeteler hakkında bilgi aldı.
ŞUHUT’TA 2, İLÇELERDE, 14,
İL MERKEZİNDE 7, TOPLAM 21 GAZETE
İl merkezinde 7, ilçelerde 14 olmak üzere Afyonkarahisar’da toplam 21 gazetenin resmi ilan ve reklam yayınlama hakkına sahip olduğunu bildiren Çalışkan, Şuhut’ta iki gazetenin (Şuhut’un Sesi ve Şuhut-Anayurt) resmi ilan ve reklam yayınlama hakkı bulunduğunu bildirdi.
BOZKURT: İNTERNET
SİTELERİ DE BASIN İLAN KURUMUNA BAĞLANSA
Basın İlan Kurumu’nun 1961 yılında 195 sayılı yasayla kurulduğunu, bütün resmi ilanların ve reklamların Basın İlan Kurumu’ndan geçmesi gerektiğini, bunu bildiren İçişleri Bakanlığı’nın 24 Ocak 2006 tarihli kurumlara gönderdiği genelgesini hatırlatan BİK müdürü Çalışkan, aylık dergilere ve internet sitelerine bu konuda yasa bulunmadığından müdahale etmediklerini bildirdi.
Başkan Bozkurt, BİK Müdürü Çalışkan’a internet siteleri ile ilgili yasal bir boşluk bulunduğunu, bunların da yazılı basın gibi Basın İlan Kurumu’na bağlanmasını arzu ettiklerini söyledi.
BİK Şube Müdürü Çalışkan, böyle bir yasa tasarısının bulunduğunu, ancak henüz Meclis’ten geçmediğini duyduğunu ifade etti.
ÇALIŞKAN’DAN
MİSAFİRLERİNE KİTAP
Başkan Bozkurt, bir soru üzerine Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olacağını söylerken, Başkanların ziyaretin memnuniyetini dile getiren BİK Şube Müdürü Çalışkan, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a ve Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’a kurumun prestij kitaplarını hediye etti.  Başkan Bozkurt, BİK Şube Müdürü Çalışkan ile Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’u Şuhut’a davet etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti