Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu dolum noktasındaki gelir, Dernek’e aktarılıyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Bu dolum noktasındaki gelir, Dernek'e aktarılıyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, bir bilet dolum merkezinin gelirini Dernek’e bağışlayan özel halk otobüsü yetkililerine teşekkür etti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dernek binasında yaptığı basın toplantısında özel halk otobüsü firması Şanlı Ulaşım A.Ş.’ye teşekkür etti. Kumartaşlı, “15 Ocak 2012’de yapılan genel kurulumuzdan sonra Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, bizi ziyaret etti. Sohbet sırasında bize giderlerimizi ve giderlerimiz için ihtiyacımız olan parayı nasıl tedarik ettiğimizi sordu. Biz kendi durumumuzu Sayın Şanlı’ya iletince bir bilet dolum noktasındaki gelir ile Dernek’e yardım edebileceğini söyledi. Bundan çok mutluluk duyduk” dedi.
Çoban ve Şanlı’ya teşekkür
Bu önerinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile görüşüldüğünü, Çoban’ın Bankalar Caddesi’nde böyle bir bilet dolum noktasına izin verdiğini, Galip Şanlı’nın da sözünü yerine getirdiğini kaydeden İsmail Kumartaşlı, “Biz hem Sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a, hem de Sayın Galip Şanlı’ya çok teşekkür ediyoruz. Gelirleri dernek yararına kullanılacak olan bilet dolum noktasında bir vazife malulü gazi arkadaşımız çalışıyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti