Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu Dönem En Başarılı Birim Belediye Şehir Tiyatrosu Olacak”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’ın açıklamalarına AK Parti Belediye Meclis Üyesi Eczacı Bülent Eser’den sert tepki geldi. Eser, “Bu dönem Burcu Köksal, Başkanlığında belediyenin en başarılı birimi Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu olacak gibi görünüyor” dedi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Av.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Eczacı Bülent Eser sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Av. Burcu Köksal’ı sert bir dille eleştirdi.

Başkan Köksal’ın açıklamaları ve icraatlarıyla çeliştiğini ifade eden Eser, şunları kaydetti:

“Benim anlamadığım hem Belediyenin çok borcu var diyeceksin hem de yüzde 80’i tamamlanmış, İl Özel İdaresi, Tarım ve Orman Bakanlığı, Zafer Kalkınma Ajansı ortaklığı ile aslına uygun şekilde restorasyonu yapılan ve bu kurumlar tarafından finanse edilen Zafer Müzesi’nin restorasyonunu Afyonkarahisar Belediyesi bütçesiyle yapmayı talep edeceksin. Hem Belediye makam odasında böcek, gizli kamera var deyip bir sürü para harcayıp özel bir şirkete tarama yaptıracaksın hem de AFJET binasındaki makam odasında da acaba böcek, gizli kamera olabilir mi diye şüphelenmeden, tarama yaptırmadan rahatça kullanacaksın. Bence bunlarla gündemi meşgul etmek yerine; ilk önce yapılması gereken dar gelirli ailelere vaat edilen aylık 5000 TL’lik Zafer Kart’ın ve emeklilere vaat edilen indirim ve desteklerin bir an önce gerçekleştirilmesi, yapılmaması gereken de belediye çalışanlarına söz verildiği gibi mobbing uygulanmaması. Benim anladığım bu dönem Burcu Köksal Başkanlığında Belediye’nin en başarılı birimi Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu olacak gibi görünüyor.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti