Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu gece Şimşek’e destek gecesi

Bu gece Şimşek’e destek gecesi
Bu gece Şimşek'e destek gecesi

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın katkılarıyla hazırlanan ‘Afyonkarahisarspor’a destek gecesi programı’ bugün saat 19.30’da İkbal Termal Otel’de gerçekleşecek

Merkez Valiliği’ne atanan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Afyonkarahisar’dan ayrılmak için gün sayıyor. Afyonkarahisarspor’a en zor zamanlarında destek çıkan İmga, gitmeden çok sevdiği ‘Mor Beyaz’ renklere son bir jest yapacak. Başta Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga olmak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar tarafından organize edilen “Afyonkarahisarspor’a Destek Gecesi” Programı bugün akşam yapılacak. Saat 19.30’da başlayacak programda amaç Afyonkarahisarspor’a maddi anlamda destek olmak.
Adım adım şampiyonluğa koşan Afyonkarahisarspor’a destek için böyle bir organizasyonda ev sahipliğini Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Onursal Başkan Salim Pancar üstleniyor. İkbal Termal Otel’de düzenlenecek programa Afyonkara-hisar’ın işadamları ve tüm il protokolü davet edildi. Hatta programa Afyonkarahisar Valiliğine atanan İrfan Balkanlıoğlu’nun da katılabileceği konuşuluyor.