Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu işin şakası yok, tedbiri elden bırakmayalım”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Semt Pazarını ziyaret ederek vatandaşları ve esnafı, maske, mesafe, hijyen konusunda uyardı

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatı ile Türkiye genelinde uygulanan koronavirüs denetimleri devam ediyor.
“VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI”
Pandemi süreci ile ilgili olarak 13 Mart’tan itibaren çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Zeybek, “Özellikle kamusal alanlar ve vatandaşların yoğun olduğu yerlerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımıza uyarılarda bulunduk. Vatandaşlarımızın duyarlı olduğunu görüyoruz ama bu işi bırakmamak lazım. Özellikle, temizlik, mesafe ve maske konusunu sürekli gündemde tutarak çok dikkat etmemiz gerekiyor. Kurallara uyarak bu süreci inşallah en kısa sürede aşarız.” dedi.
“KRİTİK BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUÇ”
Talep öneri ve şikayetleri de dinleyen Başkan Zeybek, “Buradan tüm halkımızı son günlerde ilimizde artan koronavirüs’e karşı dikkatli olmaya çağırıyorum. Maske, sosyal mesafe ve hijyen hayatımızın bir parçası olmalıdır. Herkesi bu konularında taviz vermemeye davet ediyorum. Bu işin şakası yok. Tedbiri elden bırakmayalım. Duyarlı olalım. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bizler önlemlerimizi almazsak, ortaya konan tüm çabalar boşa gidebilir. Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Hükümetimizin, Bakanlıklarımızın ve Bilim Kurulu’nun uyarılarına harfiyen riayet etmelerini vatandaşlarımızdan rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti