Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Proje Takdire “Değer”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanacak “Dünyaya Değer Katıyoruz” projesi ile ilkokul öğrencileri, esnafın çalışma ortamını yakından tanıyacak; ustalarla iletişim kuracak

İl Milli Eğitim Müdürlüğü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilkokul öğrencileri ile esnafı buluşturacak olan “Dünyaya Değer Katıyoruz” projesini başlatıyor. Toplumsal ilişkilerde unutulmaya yüz tutan değerleri yeniden gün yüzüne çıkarmayı ve ilkokul çağındaki öğrencilere bu alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan proje ile öğrenciler esnafı ziyaret edecek.

Bu çerçevede öğrenciler selamlaşma, iyi temennilerde bulunma, karşılıksız iyilik yapma, cömertlik ve ihtiyacı olanın yardımına koşma gibi değerler hakkında bilgi sahibi olacak.

Öğrencilerin esnafı çalışma ortamında ziyaret ederek; çalışmak, üretmek, kalite, emeğe saygı, dayanışma, yardımlaşma, israftan kaçınma gibi milli ve manevi değerlerin yaşandığı ortamları yerinde görmesi, Türk Milleti’nin kültürel kodlarında var olan iyilik, yardımseverlik, dayanışma ve değerlerine bağlı olarak hizmet sunan esnafı hatırlamak amacıyla gerçekleştirilen “Dünyaya Değer Katıyoruz” projesi ile öğrenciler ve esnaf bir araya gelecek.

Proje ile ellerine “Hayırlı İşler”, “Günaydın” “Merhaba”, “Bereketli Olsun”, “Hayata Gülümse”, “Merhaba”, “Selamlar” gibi çeşitli dövizler alacak olan öğrenciler esnafı ziyaret edecek. Öğrenciler hem karışlıklı iletişimin nazik kurallarını öğrenecek; hem de bu sayede esnafların dükkânlarına misafir olacak.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti