Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bu Saldırıyı Yapanların Erkmen’e Verebileceği Hiçbir Şey Yok”

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, partisinin Erkmen Belediye Başkan Adayı Mehmet Oğuz’a ait pankartların hafta sonu asıldıkları yerden sökülerek yerlerine AK Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Şahin’in afişleri asıldığını belirtti. Gümüşkanat, “Bu saldırıyı yapanların Erkmen’e verebileceği hiçbirşey yok. Saldırıları nefterle kınıyoruz.” dedi.

Saadet Partisi Merkez İlçe

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat, partisinin adaylarından Mehmet Oğuz’un, afişlerinin bir kısmının daha ileri bir bölgeye taşındığı, bir kısmının da sökülüp geri takılmadığı ve yerinin belli olmadığını bildirdi.

”SALDIRILARI NEFRETLE KINIYORUZ”

Başkan Gümüşkanat, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Demokratik mücadelelerde bu tarz hareketlerin yeri olmadığını düşünmekteyiz. Görmek ve yaşamak istemediğimiz hareketlerle hergün karşılaşıyoruz ve bu durumu psikolojik bir sıkıntının tezahürü olarak görüyoruz. Seçimler hoşgörü ve saygı içerisinde geçmelidir. Tanıtıcı afişlerimize yönelik bu uygulama ve saldırıları nefretle kınıyoruz. Bu nedenle bu tip olayların devam etmemesi hoşgörü ve saygı çerçevesinde bu seçimleri geçirmeliyiz. Yapılan anketlerde adayımızın ciddi üstünlüğünün olduğu bu günlerde, başarımızı gölgelemek isteyenlere karşı saygımızı koruyup Erkmen’e yakışacak seçim çalışmaları yürüteceğiz. Olay son derece üzücü ve düşündürücüdür. Bu saldırıları yapanlar, seçimi kaybedeceklerini anladıkları için bu tarz hareketlerde bulunuyorlar.”

“SAYGISI OLMAYANLAR ERKMEN’E DE ZARAR VERİR”

“Tüm bunlar milli servettir. Buna dahi saygısı olmayanların Erkmen’e verebilecekleri zararları düşünmek bile istemiyoruz.” diyen Başkan Gümüşkanat, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizleri kavga ve kargaşa ortamına çekmeye çalışanlar sonuna kadar temiz siyasetten ödün vermeyeceğimizden emin olabilirsiniz. Kendileri dışındaki rakiplerini düşman gören ve tahammülü olmayan zihniyeti reddediyor, şiddet ve esefle kınıyoruz.”

“Bu Saldırıyı Yapanların Erkmen’e Verebileceği Hiçbir Şey Yok”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti