Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Sezon Farklı Olacak Mı?

Afyonspor, 2024-25 sezonu öncesinde çalışmalara başlayamadı. Afyonspor’un rakiplerinin birer birer transferlere başlaması taraftarda “yine önceki sezonlar gibi mi olacak” sorularını akıllara getiriyor

Afyonspor, 2024-25 sezonu öncesinde

TFF 2. Lig’de geçtiğimiz sezon oldukça inişli çıkışlı bir grafik çizen Afyonspor, sezonun sonunu iyi getirdi ve ligde kaldı. Gelecek sezon öncesi çalışmalara başlamayan Afyonspor’da sessiz bekleyiş sürüyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın “Bu sezon ligde kalacağız, seneye şampiyon olacağız” sözleri sonrasında ümitlenen Afyonspor taraftarı da Kulüp gibi bekleyişe geçti. Kulüp’ten ses çıkmayınca taraftarda tedirginlikler başlarken, önceki sezonlarda son anda kurulan takımlar akıllara geliyor. Ligde kalma başarısı haricinde başka başarısı olmayan Afyonspor’da ‘bu sezon farklı olacak’ beklentisinin gerçekleşmesi için hem Kulüp, hem de taraftarlar büyük bir beklenti içine girdi.

Bu Sezon Farklı Olacak Mı

Hal böyle iken Kulüp’te ise hareketli günlerin gelebileceği ifade edilirken, alınması beklenen ödemelerin gelmesi halinde ise Kulüp’te hareketlilik başlayacak. Ödemeler noktasında ifade edilen ele geçecek paralarla hem geçtiğimiz sezonlardan kalan borçlar, hem de yeni oyuncuların takıma katılması da gündeme gelecek.