Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buğa: Birgün değil hergün engellilerin yanındayız

İYİ Parti Merkez İlçe

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, engellilerin sadece bir gün değil her gün yanlarında olduklarını vurguladı

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette; İYİ Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Nazife Lafçı, Neriman Sarı, Kadın Kolları Başkanı Elif Kasap Öztürk, yönetim kurulu üyeleri; Nuray Sayın Altuner ve Zeliha Koç yer aldı.
Ziyaret sırasında konuşan Buğa şunları kaydetti: “Engellilerimiz ve ailelerinin yaşadıkları sorunlar toplumun ve tüm insanların ortak sorunudur. Engelli olmak hiç kimsenin tercihi değildir. Engellilerin sorunlarını ve yaşadıkları zorlukları daha iyi anlayabilmek için empati kurmamız ve bir gün bizimde engelli bir insan olabileceğimiz gerçeğini unutmamalıyız. Engellilerimiz ve ailelerinin yaşadıkları sorunlar toplumun ve tüm insanların ortak sorunudur. Engelliler de herkes gibi, başka hiçbir sebeple değil; insan oldukları için onurlu bir yaşamı hak etmektedir. Engellilerin toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmeleri için meslek edinip üretken hale gelmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması hepimizin ortak sorumluluğudur. Onlara göstereceğimiz ilgi ve sorunlarına bulacağımız çözümler, insana ve topluma duyulan saygının ve çağdaş toplum olmanın gereğidir. Tüm engelli kardeşlerimizin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.”
>> Hayriye CANER’in Haberi