Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bundan sonra yüzde 51’e ihtiyacımız var”

“Bundan sonra yüzde 51’e ihtiyacımız var”
“Bundan sonra yüzde 51’e ihtiyacımız var”

AK Parti İl Danışma Meclisi, AK Parti İl Binası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti yöneticileri, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıya iştirak eden Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, referandum sonuçlarını değerlendirdi. Güvenç, “Afyon’la gurur duyuyoruz. Yüzde 64 oy, kendi başına çok önemli olduğu gibi Ege’nin incisi bir kentinde böyle oy almamız çok anlamlı. Sistemi değiştirdik. Bundan sonra yüzde 51’e ihtiyacımız var. Elbette muhafazakâr demokratlar olarak bu ülkenin 80 milyonunu kazanmak durumundayız. Temel dinamiklerimize sahip çıkmalıyız. Muhafazakâr kitleleri kucaklamak ve incitmemek, onların görüşlerine önem vermek gerekiyor” dedi.
MHP’NİN DURUMUNU BİLİYORUZ
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise referandumda Afyonkarahisar’da alınan oyun önemine dikkat çekti. Özkaya, “Afyonkarahi-sar’da aldığımız oy, bir partinin aldığı en yüksek oy miktarı. Bizimle birlikte yol yürüyen MHP teşkilatlarının Afyon’daki durumunu hep beraber biliyoruz. O nedenle başarımız çok önemli” diye konuştu.
SEN-BEN KAVGASI OLMAMALI
Sen-ben kavgasına düşülmemesi uyarısını yapan Milletvekili Özkaya, “Bir hata yapmazsak, biz tüm belediyeleri alırız. AK Parti’nin bu gücü var, kendi içimizde tartışma yaşamadan, partinin, milletin menfaatine olan, en iyi nedir diye düşünürsek bu sonucu elde ederiz. Sen ben kavgasına girersek bu büyük kitleyi sıkıntıya sokarız. Sosyal medyadaki fitneden ve dedikodudan uzak durmamız gerekiyor” dedi.
EN KOLAY İŞ, FETÖCÜ İLAN ETMEK
Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması Silahlı Terör Örgütü soruşturmaları hakkında da bir ayrıntıya dikkat çeken Özkaya, “7-8 ay hapiste yatan kişilerden ilk celsede beraat edenler oldu. Adalet hepimize her zaman lazımdır. FETÖ ile mücadeleyi ölümüne yapacağız. Birilerinin de alnı secdeli her adama FETÖ’cü yakıştırmasına müsaade etmeyeceğiz. Bugünlerde en kolay iş karşısındakini FETÖ’cü diye suçlamak oluyor. Adam CHP’ye çalışmış, hayatı hayırla geçmiş, Gidiyor bir kişiyi FETÖ’cü diye ihbar edip açığa aldırıyor” diye konuştu.
“ALNIMIZ AK, YÜZÜMÜZ AK”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal da konuşmasında şu vurguları yaptı:
“Afyonkarahisar olarak Cumhuriyet tarihinde hep kendiyle yarışan bir AK Parti olarak buradayız. Alnımız ak, yüzümüz de ak, partimiz gibi. Cumhurbaşkanı Seçimi’nden de fazla oy aldık. Bir sonraki seçimde tabanımız yüzde 65’ten başlayacak. 64,5’ten kapattık bunu, bir sonraki seçimde 65’ten başlayacak. Tüm AK Parti ailesi olarak daha çok çalışmaya devam edeceğiz.”
KÖYLERDEN “EVET” OYU ÇIKTI
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, köylerde önemli oranda “Evet” oyu çıktığını hatırlattı. Sel, “Daha ziyade köylere hizmet götürüyoruz. Köylerdeki oy oranımız yüzde 69,33. Allah’a şükür bizim okullardaki derslik sayısına düşen öğrencimiz 20’nin altına düştü. Biz altyapıların çoğunu, yüzde 80-90 oranında tamamladık. Köylerimizde 44 halı saha yaptık. Köy konakları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
>> Murat ARISOY’un Haberi

 

“EY GEZİ ÇAPULCULARI, NEREDESİNİZ?”

 

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin 300 dönümlük arazide ağaçları imha ettiğini söyledi. Yurdunuseven, “FETÖ terör örgütünün başlangıcı diyebileceğimiz Gezi olayları vardı. Oradan bir fitne ateşi çıkarmaya çalıştılar. Oradaki mesele 3-5 ağaç olarak ortaya çıktı. CHP’li Belediye Büyükçekmece’de 300 dönümlük bir arazide ağaçları imha ederek alan açmaya çalışıyorlar. Ey demokrasi havalisi olduğunu söyleyenler, ey Gezi çapulcuları, neredesiniz? İnşallah yaptıkları hataları anlarlar” dedi.

 

YEŞİLIRMAK’TAN
ÇOBAN’A TEŞEKKÜR

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi’nde Divan Başkanlığı görevini AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yeşilırmak yerine getirdi. Yeşilırmak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Biz teşkilat olarak bir bütünüz. Afyon kamuoyunda bazı ileri geri tartışmalar yaşanıyor. Biz teşkilat olarak şunu biliyoruz ve eminiz: Bütün teşkilatımızla beraber belediyemizle bu dönemde Afyon tarihinde görülmemiş ölçekte hizmetlere imza atmıştır. Biz gıyabında Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz.”