Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bütçe bugün oylanıyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bütçe bugün oylanıyor

İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi 2014 yılı bütçesini bugün oylayacak. Performans raporlarına göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne merkezdeki ilköğretim okullarının onarımı için 449 bin lira ayrılacak

İl Özel İdaresi’nin 2014 yılı bütçesi, İl Genel Meclisi’nin bugün yapılacak toplantısında karara bağlanacak. Bütçe hazırlanırken değerlendirilen performans raporlarına göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün merkezdeki ilköğretim okullarının onarımında kullanılması için 449 bin lira ayrılacak.
İKİ BİRLEŞİM YAPILDI
Öte yandan çeşitli gündem dışı önerilerinin komisyonlara havale edildiği ve performans raporlarının oylandığı İl Genel Meclisi toplantısı, dün iki birleşimde gerçekleştirildi. Sabahki birleşimde komisyon toplantısı kararı alındı. Öğleden sonraki birleşimde ise performans raporları değerlendirildi.
ASLANTÜRK’TEN ÖĞRETMENLERE GÜL
İGM’nin MHP’li üyesi Osman Aslantürk, Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmleri kutladı, İGM üyesi öğretmenlere de kırmızı gül verdi. Emekli öğretmen, CHP’li İGM üyesi Ali Işık, Aslantürk’e teşekkür ettikten sonra “24 Kasım Öğretmenler Günü idi. Öğretmenlik zor bir meslektir, fedakarlık ister. Bunun yanı sıra öğretmenlik vicdan mesleğidir. Öğretmenlerimiz maddi yönden sıkışsalar da içlerinden glen duygu ile hizmet vermeye devam edeceklerdir. Ancak öğretmenler artık bir makine haline getirilmiştir” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel de “Öğretmenlerin hepimizin üzerinde emekleri var. Bilhassa ilkokul öğretmenleri unutulmuyor. Öğretmenler, anne-babadan sonra çocukların en çok değer verdiği kişiler. Eskiden duygusal ilişkiler çok daha fazlaydı, öğretmenlerimiz çocuklarımıza çok daha fazla zaman ayırıyorlardı” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti