Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Büyük devlet işleri Nevzat Ercan’ı aşar, altında kalır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Büyük devlet işleri Nevzat Ercan'ı aşar, altında kalır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan, düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Toplantıya MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve parti yönetimi katıldı. Ulusal ve yerel gündemi değerlendiren Başkan Kocacan, “Türkiye’nin elbette ki coğrafik konumu, askeri üst bölge konumu dünya ülkelerinin dikkatle takibi altındadır. Kuzeydoğu bloğu, Ortadoğu bloğu, Asya’da konumlanan ülkeler ve Avrupa ülkeleriningözü daima üzerimizde olmuştur. Bu sebepten dolayıdır ki havadan, karadan, denizden koruma, kollama, lojistik desteklenmesi için her türlü teknik, stratejik durumlar sağlanması amaçlı S-400 ve F35 gibi daha birçok argüman savaş tehdidi, terör saldırısı, buna benzer acil ihtiyaçlar için imalatın yapımı, satın alımı hatta satılacak ülkelere imalatımız içinde olanların satılması zorunluluğu vardır. Türkiye’nin bedeli ödenmiş alım şartnamesi yerine getirilmiş bu tür malzemelerin teslimini istemesi ve ısrarcı olması en tabi hakkıdır.” dedi.
“BÖLGESEL TOPLANTILARIN İLİMİZDE
YAPILMASI DÜŞÜNÜLÜYOR”
Geçtiğimiz hafta MHP’li Belediye Başkanlarına verilen eğitim semineri hakkında bilgi veren Başkan Kocacan, MHP Genel Merkezi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın bölgesel toplantıları Afyonkarahisar’da yapma ihtimalinden bahsederek, “Haziran ayının son haftasında Cumartesi ve Pazar günü Afyon ilimizin gözde otellerinden birinde MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak kazanan ilçe ve belde belediye başkanlarımıza belediyecilik, yerel hizmetler konusunda seminer düzenledik. Bu seminerimize genel merkezimizden Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Beyefendi, MHK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak beyefendilerin iştirakleri, semineri vermek üzere Mahalli İdareler Denetçisi Emekli MüfettişHalil Memiş Beyefendi ve İl Başkanlığı yöneticileri, İlçe Başkanı Fevzi Kartal Bey, İl Ocak Başkanı Timur Bayram Bey katılmıştır. Amacındaki yerini bulan belediyecilik hizmetlerinin ne olduğu, nasıl hizmet anlayışıyla yapılması gerektiği, proje üretimi, istihdam sağlanması, dere ve ıslah çalışmaları, içme suyunun önemi, acil eylem planları gibi birçok konu ele alınmıştır. Yerinde yönetimlerin değeri, kanun, genelge ve yasaların işleyişi hakkında bilgi akışı sağlanmıştır. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran Sayın Sadir Durmaz Bey’in memnuniyeti ve bölgesel toplantıların ilimizde yapılacağını düşünmesi bizleri ayrıca sevindirmiştir.” ifadelerine yer verdi.
“TAYTAK İLİMİZİN SORUNLARINI
 TBMM’DE GÜNDEME GETİRMİŞTİR”
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın şehrin sorularını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getirerek birçok konuyu çözüme kavuşturduğunu aktaran Kocacan, “MYK üyesi ve MHP Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak Bey’e 24 Haziran seçimlerinden bu yana 7/24 telefonlarının açık olması, her konu ve problemde çözüm odaklı bizlere yardımcı olması, halkımızın birçok sorununu dile getirerek Ankara ile aramızda köprü kurulmasında yardımcı olması tüm teşkilat mensupları gibi değerli Afyonlu hemşerilerimizi de ziyadesiyle memnun etmiştir.İlimizin adeta sesi, gözü, kulağı olmuş birçok konuyu medyaya, siyasete, meclise taşımak suretiyle halkımızın dikkatine sunmuştur.” dedi.
“CHP DEMEK KRİZ DEMEK,
KAOS DEMEK, KARGAŞA DEMEK”
CHP İl Başkanı Nevzat Ercan’ın; MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki söylemlerine cevap veren Başkan Kocacan, “CHP İl Başkanı Nevzat Ercan Bey İstanbul seçimleri sevinciyle olsa gerek haftalık basın toplantısında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyime ‘işine baksın’ diyerek bir cümle sarf etmiştir. CHP’li arkadaşlar bir kez daha kendilerine yakışan tarzda beyanda bulunmuş.Ancak TBMM’de Salı günü grup toplantısında bilge liderim Devlet Bey’imin CHP için tarifi tam da yerini bulmuştur. “CHP demek kriz demek, kaos demek, kargaşa ve kavga demek” diyerek izahını yapmıştır. Kendi yaptıklarını görmeyen gözün, söyleyemeyen ağzın bize dil uzatması hiç uygun düşmemiş, kendilerinin ahlaki ve siyası seviyesini düşürmüştür. Hele alaycı bir dille arzı endam etmesi yakışmamıştır. Gezi olayları ortada, HDP ile yan yana oluşları, aşırı dinci dediklerine muhtaç oluşları, hatta terörist ve uzantılarını meclise taşımaları ortada iken bodrum katından yirminci kata taşın ulaşmayacağı malumdur. MHP’liler olarak biz seviyemizi biliriz. Bu işler çap meselesidir. Herkes kendine baksın. Devlet işleri devlet adamlarının işi olmalıdır. Sayın il başkanı eğitim öğretim konuşur eyvallah, Afyon ili için eksik tamamlar eyvallah, bir yanlış tespit eder gerekçesini ortaya koyar eyvallah, olması gereken gerekli görülen için fikir çıkarır yine eyvallah ancak büyük devlet işleri Nevzat Ercan’ı aşar, altında kalır. Kendisi bilir. Biz siyasilere düşen şahıslarla ilgili konuşma üslubuna dikkat etmektir. Kendilerine tavsiyemdir.” şeklinde konuştu.
Ayrıca Orman Müdürlüğü’nde çalışan geçici işçilerden 132 kişinin işten çıkarıldığına dikkat çeken Başkan Kocacan, yakın zamanda bu konula ilgili çalışma yapacaklarını kaydetti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti