Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali başladı

Büyük Taarruz ve Zafer’in

Büyük Taarruz ve Zafer’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamındaki Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali açılış töreni Kocatepe’ zirvesinde yapıldı

20 Mayıs’a kadar sürecek ve Büyük Taarruz ‘un anısına düzenlenen “Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali”nin açılışı törenle yapıldı. Taarruz emrinin verildiği Kocatepe’de düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde Belediye’nin de katkı sunduğu festivalin açılışına AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Vekili Mehmet Keklik, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, daire müdürleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı.
GEZİCİ TIR’DE
KISA FİLM GÖSTERİSİ
Protokol konuşmaları ardından Gezici Tır da film gösterimi yapıldı. Protokol üyeleri ve katılımcılar finale kalan milli mücadele konulu kısa filmi izledi. 116 ülkeden 3 binden fazla film başvurusunun yapıldığı festival kapsamında gezici tır ilçelerde de kahramanlık destanı konulu kısa filmleri vatandaşlarla buluşturacak. Açılış töreni hatıra fotoğrafı çekimi ardından sona erdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi