Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağa: Kamuoyunun dikkatine! – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Çağa: Kamuoyunun dikkatine!

İGM MHP Grup Başkanı İsa Çağa, bir yıllık zaman zarfında kapatılacak olan beldelere yatırım gitmediğini söyledi. Çağa, kamuoyunun ve kapanacak belediyelerden hizmet alanlara mevcut durumu iyi değerlendirmelerini önerdi

İl Genel Meclisi (İGM) MHP Grup Başkanı İsa Çağa, 2013 yılındaki meclis çalışmalarında AK Partili, MHP’li, CHP’li üyelerle aldıkları prensip kararı gereğince kapatılacak olan beldelerin her türlü alım satımına onay vermediklerini hatırlattı.
İGM MHP Grup Başkanı İsa Çağa, kamuoyunun başta belediye statüsü düşecek beldelerde bulunan vatandaşların bu durumu iyi düşünmeleri gerektiğini söyledi. Bir yıllık zaman zarfında kapatılacak olan beldelere yatırım gitmediğini belirten Çağa; “Emirdağ ilçesine bağlı bir belde Belediye Başkanı dedi ki, ‘Ben kredi çekip kasabama taş döşeyeceğim.’ dedi. Biz buna onay vermedik. İsim adres önemli değil. Kapanacak Belediye’ye ait bir arsada vatandaş inşaat yapacak ise satışı yapamıyor. Biz buradan onay vermedik. Ne Belediyeler ne de vatandaşlar istediklerini yapamadılar. Mademki bu yerler kapandı neden boşu boşuna vatandaşın bir yılını yedik? Kamuoyu ve kapanacak belediyelerden hizmet alanlar bunu iyi değerlendirsinler.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti