Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakır: Aday adayları sağanak şeklinde açıklanacak

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, yaklaşan yerel seçimlere yönelik çok ciddi hamleler yapacaklarını, ilerleyen günlerde yerel seçimler için aday adaylarının sağanak şeklinde açıklama yapacaklarını belirtti

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığının Divan Toplantısı hafta sonu yoğun bir katılımla il divanını gerçekleştirdi.
Genel seçimlerin ardından değişen il yönetimi ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde de bir takım değişiklikler meydana geldi. Görevlendirmelerin ardından Afyonkarahisar İl Müfettişi olarak görev yapan MKYK Üyesi Cafer Azaklı yerini Yeniden Refah Partisi Sakarya Teşkilat Başkanı Biran Kaya’ya bırakırken il hatibi görevine ise MKYK Üyesi Harun Yavuz Yılmaz getirildi. Yeni görevlendirmeler sonrasında ilk il divanını basına kapalı olarak gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, toplantı sonrası tanışma toplantısı düzenlediklerini bildirdi. Çakır, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yerel seçimlere istinaden çok ciddi hamleler yapacağız. Önümüzde başarıyla vermemiz gereken bir yerel seçim süreci var. Bizler şu an sadece süreci en iyi şekilde yönetmenin stratejik anlamda planlamasını yapmaya çalışıyoruz. Genel merkezimizin belirleyeceği yol haritasıyla ilerleyeceğiz. Şu an için aday adaylarımız birer ikişer açıklamalarını yapıyorlar. İlerleyen günlerde bu durum sağanak halini alırsa kimse şaşırmasın.”