Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakır: Basın Bayramını kutlayan ilk partiyiz 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Çakır, “24 Temmuz Basın Bayramını ilk kutlayan parti biz olduk.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır ve parti yönetimi 24 Temmuz Basın Bayramı öncesi Double Tree by Hilton Otel’de kahvaltılı basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Çakır, şunları söyledi: “Zaman kavramı gözetmeden büyük bir özveriyle yapmış olduğunuz çalışmalar ile gerek yerelde gerekse ulusalda bizlerin sesine her zaman ses oldunuz. Cumhuriyet tarihi boyunca bilgiyi en doğru, en hızlı ve en objektif şekilde kamuoyuna ulaştırma vazifesinden dolayı sizlere müteşekkir olduğumuzu bilmenizi isterim. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı sizlerin olası program yoğunluğunuzdan dolayı erken kutlamak istedik. Herhalde ilk kutlayan siyasi parti de biz olduk desek yanlış bir cümle kurmuş

olmayız. Yaptığınız iş, yazdığınız her kelime inanın çok değerli. Kamuoyunun doğru yönlendirilmesi ve gerçeğe ulaşması için yaptığınız fedakarlıkları elbette bir iki özel güne sığdırmamız mümkün değil. Bu vesileyle her zaman doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen sizlerin Basın Bayramını kutluyorum. İzmir’de ilk kurşunu atan Gazeteci Hasan Tahsin başta olmak üzere ahirete intikal eden gazetecilere Allah’tan rahmet geride hala sahada olan siz değerli basın mensuplarımıza da kolaylıklar dilerim. Programımıza katıldığınız için hepinize şahsınızda teşekkürü bir borç bilirim.”

>> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti