Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışan Emekliye İkramiye Ne Zaman Yatacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla çalışan emekli ve çiftçilere 5 bin TL emekli ikramiyesi verileceği müjdesi, sonrası ödeme takvimleri araştırılmaya başlandı. Peki, çalışan emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? Detaylar heberimizde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhuriyet’in 100. yılına özel bir defaya mahsus olmak üzere verilen 5 bin liralık ikramiyenin çalışan emeklilere de verileceğini duyurmasının ardından, binlerce kişi ödemenin yapılacağı tarihleri araştırmaya başladı.

“4 MİLYON 680 BİN EMEKLİ FAYDALANACAK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları üzerine çalışmaların başladığını ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çiftçi ve Bağ-Kur’lu esnaf emeklisi başta olmak üzere 4 milyon 680 bin emeklinin tek seferlik ikramiyeden faydalanacağını duyurdu.

 ÇALIŞAN EMEKLİLERE İKRAMİYE NE ZAMAN YATACAK?

Çalışan emeklilere ikramiye ödenmesi için gerekli çalışmalar tamamladı. Kanun teklifi TBMM’de görüşülmeye başlanacak. Torba yasaya 80. Madde olarak eklendi. Torba yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabulü sonrasında TBMM’de kabul ederek yasalaşması çalışan emeklilere de en geç yılbaşına kadar ikramiyelerin yatırılması bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti