Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalışkan ikinci aşamaya çağrıldı – Kocatepe Gazetesi

1923 Gazi Endüstri Meslek
Çalışkan ikinci aşamaya çağrıldı

1923 Gazi Endüstri Meslek Lisesi Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği sporcusu olan Muhammed Berkay Çalışkan, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’na katıldı. 1. aşamasını tamamlanmasının ardından ikinci aşamaya davet edilen Çalışkan, başarılı olması durumunda ismi kulüplere bildirilecek isimler arasında yer alacak.
PROGRAMIN KAPSAMI
2019 yılında gerçekleştirilen taramalarda milli takım antrenörleri ile lisanslı basketbolcu olan tüm illerde antrenmanlar düzenlendi. Toplam 40 ayrı ilde gerçekleştirilen antrenmanlarda 26 kişiden oluşan milli takım antrenör ekibi görev yaparken, 81 ildeki aktif 941 kulübe de ulaşıldı.
Bu taramalar sonucunda U14 yaş kategorisinde yer alan 13691 lisanslı basketbolcudan 3285 tanesi programa katılırken, çalışmalarda başarılı görülen ve bir sonraki aşamaya çağrılması planlanan basketbolcu sayısı da 425 olarak belirlendi.
Basketbolcu Havuzu Tarama Programı’nın 2. aşamasına katılmaya hak kazananlar Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kulüplere bildirilecektir. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti